HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτοί είναι οι διακοσμητικοί κανόνες που πρέπει να σπάσετε


18 Ιουλίου 2019

thehomeissue_kanones-1024x585.jpg

Σας έχουν πει ότι πρέπει να βάφετε λευκά τα μικρά υπνοδωμάτια, ότι σε κάθε δωμάτιο πρέπει να υπάρχει και ένα χαλί και ότι πρέπει πάντα να υπάρχει ένα coffee table μπροστά από τον καναπέ του καθιστικού. Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε σχεδόν όλα όσα ξέρατε και να σπάσετε μερικούς κανόνες διακόσμησης.

1. Χρησιμοποιείτε μόνο ένα είδος ξύλου σε κάθε δωμάτιο Το ίδιο είδος ξύλου σε κάθε δωμάτιο μπορεί να δείχνει πιο τέλειο απ' ό,τι θα έπρεπε. Χρησιμοποιείστε διαφορετικά είδη ξύλου για να κάνετε έναν χώρο πιο προσωπικό και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

2. Θεωρείτε πως το πιο σημαντικό έπιπλο είναι ο καναπές Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει πως είναι απαραίτητο να έχετε καναπέ στο καθιστικό σας. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας βάζοντάς του τέσσερις πολυθρόνες και κανέναν καναπέ. Μία άλλη λύση είναι να τοποθετήσετε τον καναπέ σας σε κάποιο άλλο δωμάτιο (αν έχετε χώρο).

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Οικονομικοί τρόποι για να στολίσουμε τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση