HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτοί οι 5 χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια


11 Αυγούστου 2019

Αυτοί οι 5 χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια

Αυτοί οι μοντέρνοι κι έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού σας και σας προκαλούν να τους τολμήσετε!

Το σπίτι σας χρειάζεται μια αλλαγή; Τι πιο εύκολο και οικονομικό από το να αλλάξετε χρώμα στους τοίχους, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά σας (τα τελευταία δύο βέβαια με μέτρο). Κι επειδή η ιδέα του να επιλέξετε νέα χρώματα μπορεί να σας φαίνεται βουνό, εμείς σας προτείνουμε 5 φρέσκες και μοντέρνες ιδέες που θα σας κάνουν να βάλετε στην άκρη τα χρωματολόγια και να πιάσετε... δουλειά. Τα καλά νέα: αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί δε ξεφεύγουν μόνο από τα τετριμμένα αλλά θα φωτίσουν και δώσουν ξεχωριστό στυλ και ύφος σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Σκούρο γαλαζοπράσινο + Καφέ του Κονιάκ Αυτά τα δύο πλούσια και πολυτελή χρώματα λειτουργούν πάντα άψογα μαζί. Η ανάμειξη του γαλάζιου και πράσινου σε συνδυασμό με το ελαφρώς κίτρινωπο καφετί χρώμα του κονιάκ αναδεικνύει και συμπληρώνει τις γήινες αποχρώσεις των επίπλων και των διακοσμητικών αξεσουάρ σας. Επιπλέον, αυτός ο συνδυασμός χαρίζει ένα εκλεπτυσμένο ύφος σε χώρους που κυριαρχούν οι λευκές και γκρι αποχρώσεις. Μη φοβηθείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις ουδέτερες αποχρώσεις και να παίξετε ελεύθερα με τις υφές, τα υφάσματα και τα κάδρα με τα οποία θα στολίσετε το χώρο σας.

jenny.gr

Πορτοκάλι + Καφέ + Πράσινο Σαρτρέζ Το καφέ δημιουργεί τον ιδανικό φόντο για τις δύο διαφορετικές αλλά εξίσου έντονες και σικ αποχρώσεις. Το σκούρο πορτοκαλί, άλλωστε, αποτελεί ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο χρώμα το οποίο όμως αναδεικνύεται εξαιρετικά μαζί με έπιπλα με καφέ αποχρώσεις. Και για να δώσετε στο χώρο σας μια πιο καλοκαιρινή πινελιά, τολμήστε να συνδυάσετε τις παραπάνω αποχρώσεις, με το πάντα χαρούμενο και κομψό πράσινο σαρτρέζ.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Εικόνες γεμάτες πολυτέλεια από το νέο σπίτι της Jennifer Lopez