HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ο νέος πολύ στιλάτος τρόπος να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας


29 Αυγούστου 2019

Ο νέος πολύ στιλάτος τρόπος να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας

Δεν χρειάζεται να κάνετε όλες μαζί τις παρακάτω αλλαγές που σας προτείνουμε. Και μια μόνο αλλαγή να κάνετε θα αρχίσετε να βλέπετε με άλλο μάτι ακόμα και την πιο βαρετή τραπεζαρία. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε τι δική σας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. 

Βάλτε ιδιαίτερο φωτισμό Μια στιλάτη τραπεζαρία δεν χρειάζεται να έχει έναν τεράστιο πολυέλαιο στο κέντρο της για να «δείξει». Ένα ιδιαίτερο, statement φωτιστικό μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανανεώσει μια «βαρετή» τραπεζαρία.

Το ρουστίκ θα το λατρέψουν όλοι Όταν σκέφτεστε ρουστίκ τι σας έρχεται στο μυαλό; Εμας πάντως μας έρχεται μια χαλαρή ατμόσφαιρα που θυμίζει και λίγο εξοχικό. Αν, λοιπόν, θέλετε να δώσετε μια πιο χαλαρή νότα στην τραπεζαρία σας δεν έχετε παρά να αντικαταστήσετε το τραπέζι που ήδη έχετε με ένα ξύλινο χειροποίητο -φαινομενικά τουλάχιστον- τραπέζι. Με αυτό θα δημιουργήσετε μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αερόφυτα: Η πιο trendy τάση στη διακόσμηση του χώρου μας