HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

12 πανέξυπνα έπιπλα που θα σας διευκολύνουν αν έχετε μικρή κουζίνα


14 Σεπτεμβρίου 2019

12 πανέξυπνα έπιπλα που θα σας διευκολύνουν αν έχετε μικρή κουζίνα

Λύσεις και ιδέες υπάρχουν πολλές για να κάνετε την μικρή σας κουζίνα τον πιο άνετο χώρο του σπιτιού. Το παν είναι να έχετε λίγη φαντασία και να μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε κάθε γωνιά του χώρου σας. Δείτε υπέροχες ιδέες που θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη και άνετη.

Βολικό τραπέζι Μπορεί ο χώρος σας να είναι τόσο περιορισμένος που να θεωρείτε πως δεν μπορείτε να βάλετε ούτε ένα μικρό τραπεζάκι για να τρώτε με την οικογένειά σας μέσα στην κουζίνα. Ένα τέτοιο, όμως, βολικό τραπέζι θα σας έλυνε στην κυριολεξία τα χέρια. Το συγκεκριμένο τραπέζι μεγαλώνει αρκετά από τη στιγμή που θα το ανοίξετε ενώ όταν δεν τον χρειάζεστε μπορεί να μετατραπεί σε ένα μικρό επιπλάκι που έχει και ροδάκια πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε άνετα να το μεταφέρετε σε όποιο χώρο του σπιτιού θέλετε. Μάλιστα, το τραπέζι αυτό γίνεται και ένα πολύ βολικό μικρό γραφείο για να δουλεύετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε για να τρώτε.

jenny.gr

Τραπέζι-συρτάρι Μια υπέροχη και πολύ βολική ιδέα είναι να μεταμορφώσετε τρία συρτάρια από τους πάγκους της κουζίνας σας σε τραπέζι και καρέκλες. Έτσι κάθε φορά που θα θέλετε να φάτε θα ανοίγετε τα τρία συρτάρια και θα απολαμβάνετε το φαγητό σας μέσα στην κουζίνα και όχι στο σαλόνι.

jenny.gr

Καρέκλα-συρτάρι Αντί να πάρετε απλές καρέκλες για την κουζίνα σας προτιμήστε τις έξυπνες καρέκλες που έχουν ενσωματωμένο συρτάρι και αποτελούν ταυτόχρονα σημαντικό αποθηκευτικό χώρο! 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:

9 ιδέες οργάνωσης με κουτιά που δεν κοστίζουν τίποτα