HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Είσοδος σπιτιού: Στιλάτες αποθηκευτικές λύσεις για να… κλέψετε και να δημιουργήσετε τη δική σας


8 Οκτωβρίου 2019

Είσοδος σπιτιού: Στιλάτες αποθηκευτικές λύσεις για να… κλέψετε και να δημιουργήσετε τη δική σας

Είτε μένετε σε μονοκατοικία και έχετε μεγάλο χώρο υποδοχής, είστε σε ένα μικρό διαμέρισμα που δεν σας αφήνει πολλά… περιθώρια, υπάρχουν πάντα αποθηκευτικές λύσεις για την είσοδο του σπιτιού σας.

Μπορεί να ζείτε σε κάποιο μέρος με πολλή βροχή και χιόνι ή μπορεί να έχετε παιδιά ή συγκατοίκους με μεγάλο και ογκώδη αθλητικό εξοπλισμό. Ένα είναι το σίγουρο: οι αποθηκευτικές λύσεις στην είσοδο συμβάλουν σημαντικά στην γενικότερη οργάνωση του σπιτιού. Τα καλά νέα: τα σωστά αντικείμενα, ανάλογα με τον χώρο σας, θα διατηρήσουν το σπίτι σας σε τάξη και θα του δώσουν το στιλ που χρειάζεται. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω μερικές ιδέες που μπορείτε να… αντιγράψετε και να δημιουργήσετε μια στιλάτη είσοδο που θα έχει ταυτόχρονα χώρο για να αποθηκεύετε τα καθημερινά σας αντικείμενα.

Τα πιο Πρακτικά και Λειτουργικά Tips Οργάνωσης για Κάθε Δωμάτιο

Δημιουργήστε ένα «κλειστό» δωμάτιο

Αν έχετε μεγάλη οικογένεια ή είστε αρκετοί συγκάτοικοι και ο χώρος σας το επιτρέπει, εκμεταλλευτείτε την αρχιτεκτονική του και δημιουργήστε ένα σύστημα που προορίζεται για την αποθήκευση καθημερινών αντικειμένων. Ένας πάγκος με αποθηκευτικά καλάθια, ένα μικρό χαλάκι και κρεμάστρες στον τοίχο για τα καπέλα, τις τσάντες και τα μπουφάν είναι αρκετά και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού οργανωμένο.

jenny.gr

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:Η τάση που λάτρευαν οι γιαγιάδες μας επιστρέφει στη διακόσμηση