HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Δημιουργήστε την πιο cozy ατμόσφαιρα για το χειμώνα που έρχεται


25 Νοεμβρίου 2019

Δημιουργήστε την πιο cozy ατμόσφαιρα για το χειμώνα που έρχεται

Το φθινόπωρο λαμβάνει τέλος και ανυπομονούμε για τα πρώτα κρύα του χειμώνα! Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη νέα εποχή, καλό θα ήταν να ανανεώσουμε το σπίτι μας και να του δώσουμε μία νότα ζεστασιάς αφού θα είναι η «φωλιά» μας για τον υπόλοιπο χρόνο. Ας δούμε πώς μπορούμε με λίγες προσθήκες να δημιουργήσουμε χειμερινή ατμόσφαιρα.

Γεμίστε το σπίτι με αναπαυτικά μαξιλάρια! Υφασμάτινα, γούνινα, ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα και ό,τι άλλο θα αναδείξει καλύτερα το χώρο σας. Τα μαξιλάρια «γεμίζουν» ένα χώρο και τον κάνουν να φαίνεται πιο ζεστός. Τώρα ξέρετε πως όταν γυρίσετε από μία κουραστική μέρα το χειμώνα, μπορείτε να «βουλιάξετε» μέσα τους.

jenny.gr

 

 

jenny.gr

 

Ντύστε τους καναπέδες με ριχτάρια! Διαλέξτε ριχτάρια και κουβέρτες σε ζεστά χρώματα και με μαλακά υφάσματα, στρώστε τα πάνω σε καναπέδες και πολυθρόνες και τοποθετήστε από πάνω τα μαξιλάρια που αγοράσατε. Βρείτε το ιδανικό spot και κρατήστε το για να χουχουλιάσετε τις κρύες μέρες του χειμώνα με μία κούπα ζεστό καφέ. 

jenny.gr

 

 

 

 

 

Βρείτε το ιδανικό χαλί! Ένα καλό χαλί όχι μόνο μας ζεσταίνει το σπίτι για το χειμώνα αλλά του δίνει ύφος και στιλ. Είναι σαν την ταπετσαρία του σπιτιού μας αλλά στο δάπεδο. Γι’ αυτό όταν επιλέξουμε χαλί για τους κεντρικούς μας χώρους, όπως το σαλόνι, πρέπει να φροντίσουμε να είναι όμορφο και καλαίσθητο, σε ζεστά χρώματα και με ωραίο pattern.

jenny.gr

 

 

Μια στιλάτη πολυθρόνα κάνει τη διαφορά! Φτιάξτε μια γωνιά μόνο για εσάς! Βρείτε την πιο cozy πολυθρόνα που είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στην αγκαλιά της, συνδυάστε τη με ένα μικρό τραπεζάκι και έτοιμη η γωνιά. Αν το σπίτι είναι σε minimal τόνους, μπορείτε να παίξετε με λίγο πιο τολμηρά χρώματα και να ζωηρέψετε το χώρο!

jenny.gr

 

 

jenny.gr

 

Βάλτε κεριά! Ζεστάνετε την ατμόσφαιρα με κεριά και φανάρια και κάντε το σπίτι σας μια ζεστή φωλιά. Μπορείτε να διαλέξετε αρωματικά κεριά και να τα τοποθετήσετε σε δίσκους ή σε ψηλά φανάρια σε μία γωνία του σαλονιού για να δημιουργήσετε μια όμορφη διακόσμηση!

jenny.gr

 

 

Ανακάλυψε τα προϊόντα του Interni στο internistore.com