HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

6 ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο μικρό σπίτι σας


5 Δεκεμβρίου 2019

6 ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο μικρό σπίτι σας

Δεν έχετε χώρο για τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας αλλά τα θέλετε στη ζωή σας; Δείτε πώς θα τα καταφέρετε! Θέλετε να στολίσετε αλλά δεν βρίσκετε χώρο; Μην αφήνετε το μικρό σας σπίτι να κάνει έξωση στα φετινά Χριστούγεννα! Ακόμα κι αν ο χώρος σας είναι μικροσκοπικός εμείς βρήκαμε 6 ιδέες για να το βάλετε στο πνεύμα των γιορτών!

Ανεβάστε το επίπεδο

Δεν εννοούμε να γίνετε πρωτοπόροι της avante-garde διακόσμησης, αλλά να δώσετε ύψος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: όσο κι αν σας αρέσει, δε χρειάζεται να προσπαθήσετε να χωρέσετε ένα τεράστιο έλατο στο σπίτι σας! Στη θέση του, επιλέξτε ένα μικρότερο (και, για να λέμε όλην την αλήθεια, οικονομικότερο) και χρησιμοποιήσετε παλέτες, ένα τραπέζι, το παλιό κομοδίνο σας ή ακόμα και μια συρταριέρα για να του χαρίσετε... ύψος. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξεγελάσετε το μάτι σας, θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι το έλατο σας είναι μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα και θα καταφέρετε να γιορτάσετε παραδοσιακά τα φετινά Χριστούγεννα.

jenny.gr
Xmas

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο