4 ιδέες για να διακοσμήσετε το σημείο που βρίσκεται πάνω από το τζάκι

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019

Είστε αρκετά τυχεροί και τη στιγμή που οι περισσότεροι φίλοι σας ζουν σε απλά διαμερίσματα εσείς έχετε την πολυτέλεια να απολαμβάνετε ένα πανέμορφο τζάκι.

Αν μάλιστα το σπίτι σας έχει κλασσικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες είναι πολύ πιθανό το τζάκι σας να έχει πεζούλι. Το πεζούλι αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει για να αφήνετε πάνω την αλληλογραφία σας ή μερικά ποτήρια κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Μπορείτε, όμως, να κάνετε πολλά περισσότερα και να το διακοσμήσετε με τρόπο που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά. Δείτε παρακάτω 4 ιδέες που σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα τζάκι που θα έρθει στο επίκεντρο της διακόσμησής σας.

Δημιουργήστε μια γκαλερί έργων τέχνης

Αντί να κρεμάσετε έναν μόνο πίνακα πάνω από το τζάκι, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το πεζούλι σας για να εκθέσετε τους πίνακες σας; Βάλτε το μεγαλύτερο έργο στο κέντρο και μετά προσθέστε τα υπόλοιπα δεξιά και αριστερά. Μερικά διακοσμητικά θα δώσουν βάθος και θα δημιουργήσουν αντίθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Η τάση που λάτρευαν οι γιαγιάδες μας επιστρέφει στη διακόσμηση