HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Βάλτε το πιο «πολυτελές χρώμα» στο υπνοδωμάτιο


29 Ιανουαρίου 2020

Βάλτε το πιο «πολυτελές χρώμα» στο υπνοδωμάτιο

Μερικά βήματα σας χωρίζουν από «των ονείρων» το λευκό και είναι τα πιο απλά που μπορείτε να φανταστείτε. Δείτε πώς μπορείτε να τα υιοθετήσετε στο υπνοδωμάτιό σας και απολαύστε κάθε στιγμή μέσα σε αυτό. Το «καθάριο» του λευκού δεν μπορεί με τίποτε άλλο να συγκριθεί. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τόσο επιλέγεται.

Το λευκό είναι το χρώμα που προσδιορίζει την αγνότητα και την ηρεμία. Ένας χώρος και δε ένα υπνοδωμάτιο με αυτή την απόχρωση να κυριαρχεί δεν μπορεί παρά να προσφέρεται για χαλάρωση και «όνειρα λευκά». Ο ρομαντισμός επιβάλλεται να είναι προστατευμένος σε τούτους τους καιρούς. Μια σειρά από λευκά υφάσματα πάνω και περιμετρικά του κρεβατιού σας είναι ότι χρειάζεστε! Η μοναδικότητα αυτής της προσθήκης μόνο προτερήματα μπορεί να σας προσφέρει.

Δαντέλα

Αν η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική τότε αντικαταστήστε τα απλά, αέρινα, λευκά υφάσματα με λευκή δαντέλα. Η συνθετική δαντέλα βέβαια θα σας κοστίσει αρκετά λιγότερο. Η αισθητική του χώρου αμέσως θα αλλάξει και τα πάντα μέσα στο υπνοδωμάτιό σας θα έχουν άλλη οπτική.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι των ονείρων κάθε γυναίκας ανήκει στη Jennie Garth