HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Συμβουλές για αρχάριους: 6 ιδέες για να κάνετε ενδιαφέρον το σαλόνι σας


7 Μαρτίου 2020

Συμβουλές για αρχάριους: 6 ιδέες για να κάνετε ενδιαφέρον το σαλόνι σας

Το σαλόνι είναι ένας χώρος που πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάποιο ενδιαφέρον και να μην είναι βαρετό, καθώς εκεί περνάμε τις πιο όμορφες στιγμές της μέρας μας. Εκεί χαλαρώνουμε από τη δουλειά και συνήθως κάνουμε πράγματα που αγαπάμε, γι'αυτό πρέπει να μας εμπνέει και να μας δημιουργεί θετικά συναισθήματα.

Αν θεωρείτε πως το σαλόνι σας είναι μουντό και βαρετό, υπάρχουν κάποια tips για να μπορέσετε να του δώσετε ζωή. Δείτε μερικά από αυτά.

Δώστε ενδιαφέρον με μερικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα

Επιλέξτε 2 ή 3 το πολύ αντικείμενα με έντονο χρώμα για να σπάσουν τη μουντάδα. Για παράδειγμα, ένα σετ με πολύ έντονα σκαμπό ή πουφ και 2 πολυθρόνες σε μια επίσης έντονη απόχρωση αρκούν για να μεταμορφώσουν τον χώρο και να τον κάνουν πιο ενδιαφέρον. Ακόμα και αν επιλέξετε δύο αποχρώσεις που δεν ανήκουν στο ίδιο χρώμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί το υπόλοιπο σαλόνι να κινείται σε ουδέτερους τόνους.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Natalie Portman είναι πιο μοντέρνο από όσο περιμέναμε