HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μικρός χώρος; 7 έξυπνοι τρόποι για να τον «μεγαλώσετε»


11 Μαρτίου 2020

Μικρός χώρος; 7 έξυπνοι τρόποι για να τον «μεγαλώσετε»

Οι μικροί χώροι έχουν πολλά πλεονεκτήματα: «γεμίζουν» εύκολα, είναι ζεστοί και φιλόξενοι και δεν χρειάζονται πάνω από λίγες ώρες καθάρισμα. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες συχνά εύχονται να είχαν έναν μεγαλύτερο χώρο, αφού οι μεγάλοι χώροι είναι συνυφασμένοι με την άνεση.

Το «πρόβλημα» αυτό πάντως, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε πολλά άρθρα μας, δεν είναι άλυτο: υπάρχουν πολλά τρικ για να κάνετε έναν μικρό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Αρκεί να γνωρίζετε ποια είναι και πώς να τα εφαρμόσετε. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω για να μάθετε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να «μεγαλώσετε» έναν μικρό χώρο.

Δημιουργήστε ζώνες 

Δουλεύετε, κοιμάστε, χαλαρώνετε, τρώτε; Συγκεντρώστε όλες τις δραστηριότητες που κάνετε. Στην συνέχεια δημιουργήστε «δωμάτια» για κάθε δραστηριότητα με μια κουρτίνα, μια πολυθρόνα, ένα τραπέζι έξυπνα τοποθετημένο ή έναν πίνακα ζωγραφικής. Τα νοητά αυτά δωμάτια θα κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:7+1 εμπνεύσεις για μία πολυτελή διακόσμηση