Το No1 πράγμα που δεν πρέπει να κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας

Πέμπτη 19 Μάρτιος 2020

Υπάρχουν πολλοί «κανόνες» που αφορούν τη διακόσμηση των σπιτιών. Κάποιοι από αυτούς είναι ευέλικτοι, κάποιοι άλλοι απαραβίαστοι.

Αν, ωστόσο, θέλετε να δημιουργήσετε έναν πραγματικά εντυπωσιακό χώρο, τότε υπάρχει ένα πράγμα που θα σας βοηθήσει να πάτε τη διακόσμηση σας σε άλλο επίπεδο: δεν πρέπειι να φοβάστε τα μοτίβα! Τα μοτίβα είναι αυτά που φέρνουν ζωή σε όλους τους χώρους. Φέρνουν οπτικό ενδιαφέρον στα σπίτια, δημιουργούν βάθος, προσθέτουν αντιθέσεις και ισορροπία, συμβάλουν στο να φαίνεται ένα χώρος φιλόξενος, εισάγουν μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλετε τα μοτίβα στο σπίτι σας – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε υπόψη σας μερικές βασικές αρχές και θα δείτε πως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Ξεκινήστε από μικρά πράγματα 

Δεν νιώθουν όλοι το ίδιο άνετα να χρησιμοποιήσουν μοτίβα στη διακόσμησή τους. Ένας εύκολος τρόπος για να τα συνηθίσετε (και να δείτε αν σας ταιριάζουν) είναι να τα εισάγετε στον χώρο σε μικρές δόσεις. Ξεκινήστε από μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια ή χρησιμοποιήστε σε έναν τοίχο ταπετσαρία χωρίς έντονα χρώματα. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να τα βάλετε στο σπίτι σας χωρίς να πάρετε μεγάλα ρίσκα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αερόφυτα: Η πιο trendy τάση στη διακόσμηση του χώρου μας