HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να βάψετε τα πατώματά σας


21 Μαρτίου 2020

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να βάψετε τα πατώματά σας

Όταν διακοσμούμε ένα δωμάτιο συνήθως ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τους τοίχους, τα έπιπλα και τα διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα, ένα στοιχείο-κλειδί όμως βρίσκεται κάτω από τα πόδια μας.

Οι περισσότεροι από εσάς ίσως σκέφτεστε κάποια μοκέτα ή κάποιο χαλί για να διακοσμήσετε το πάτωμα, γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να βάψετε τα πατώματα και να έχετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα; Παρακάτω θα βρείτε όλα τα τεχνικά tips για να το πετύχετε.

Κάντε την απαραίτητη προετοιμασία 

Δεν χρειάζεστε ξύλινα πατώματα για να επωφεληθείτε από την δύναμη της μεταμόρφωσης που προσφέρει το χρώμα. Μπορείτε να βάψετε πατώματα από μουσαμά, τσιμέντο, πλακάκια και πλαστικό. Σε κάθε περίπτωση αυτό που είναι απαραίτητο είναι η επιφάνεια να έχει λειανθεί, καθαριστεί και στεγνώσει πριν εφαρμόσετε χρώμα. Προτιμήστε το πινέλο αντί για το ρολό, καθώς θα δώσει μια ιδιαίτερη υφή στο πάτωμά σας που θα μοιάζει με φλούδα πορτοκαλιού.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αερόφυτα: Η πιο trendy τάση στη διακόσμηση του χώρου μας