HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μήπως το μικρό σας σπίτι δεν έχει χολ; Δημιουργήστε το από το μηδέν


24 Μαρτίου 2020

Μήπως το μικρό σας σπίτι δεν έχει χολ; Δημιουργήστε το από το μηδέν

Πολλοί από εσάς ίσως δεν έχετε οριοθετημένα ή άνετα χολ στο σπίτι σας, υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι για να εκμεταλλευτείτε τον χώρο σας και να τον κάνετε λειτουργικό. Μικρά στρατηγικά tips μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια χρηστική και ταυτόχρονα στιλάτη είσοδο για το σπίτι σας.

Είτε έχετε στενή είσοδο, είτε δεν έχετε καθόλου, δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Ένα συνηθισμένο σενάριο είναι η εξώπορτα να ανοίγει απευθείας στο καθιστικό, χωρίς να υπάρχει χώρος υποδοχής. Σε αυτή την περίπτωση, η πρόκληση είναι να δημιουργήσετε μια μετάβαση από τον εξωτερικό στον εσωτερικό χώρο, χωρίς να «σπάτε» τη ροή. Γι αυτές τις περιπτώσεις, οι μικρές κονσόλες είναι ιδανικές – μπορείτε να αφήνετε εκεί τα κλειδιά σας ή την τσάντα σας, ενώ παράλληλα να δώσετε μια πολύ όμορφη νότα στη διακόσμησή σας.

Μια άλλη λύση, που πάντα βοηθάει, είναι η χρήση καθρέπτη που μαζί με την κονσόλα δημιουργούν έναν πολύ όμορφο συνδυασμό. Παράλληλα, μπορείτε να βάλετε ένα ή και παραπάνω ράφια για να εμπλουτίσετε τη σύνθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Αερόφυτα: Η πιο trendy τάση στη διακόσμηση του χώρου μας