HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Κόκκινο: Πώς να βάλετε ένα έντονο χρώμα στη διακόσμησή σας


19 Απριλίου 2020

Κόκκινο: Πώς να βάλετε ένα έντονο χρώμα στη διακόσμησή σας

Το κόκκινο είναι από τα πιο όμορφα και έντονα χρώματα, που είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος στη διακόσμηση. Αφού φαίνεται ότι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, ορίστε μερικές ιδέες για το πώς να το βάλετε στο σπίτι σας.

Κόκκινες σκάλες 

Αν το σπίτι σας είναι μεζονέτα τότε μπορείτε να ανανεώσετε τις σκάλες βάφοντας τις πλαϊνές μεριές των σκαλοπατιών κόκκινες. Επιπλέον μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τον χώρο που βρίσκεται κάτω από τις σκάλες σας -αν υπάρχει- μετατρέποντάς τον σε αποθηκευτικό χώρο. Βάλτε ντουλάπια ή κάντε τον μία όμορφη και ιδιαίτερη βιβλιοθήκη.

Κόκκινα παραθυρόφυλλα 

Αν το δωμάτιο που θέλετε να ανανεώσετε είναι η κουζίνα σας και αυτή έχει παραθυρόφυλλα (μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο όπου έχετε παραθυρόφυλλα) τότε μπορείτε εύκολα να τα βάψετε κόκκινα. Αμέσως, με αυτόν τον τρόπο, θα ζωηρέψετε την κουζίνα σας. Μία άλλη πρόταση είναι να βάψετε κόκκινο το εσωτερικό των ντουλαπιών σας ή και τη βάση του τραπεζιού της κουζίνας. Αν δεν είστε υπέρ των πολύ μεγάλων και «μόνιμων» αλλαγών τότε σας προτείνουμε να αλλάξετε απλά τις κουρτίνες της κουζίνας σας και να προτιμήσετε μία κόκκινη-λευκή κουρτίνα (καρό ή πουά) την οποία θα μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή. Πάρτε και μερικές κόκκινες πετσετούλες και αμέσως θα διαπιστώσετε πως η «μουντή» κουζίνα σας θα αλλάξει όψη.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.