HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά είναι τα 9 καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιό σας


12 Μαΐου 2020

Αυτά είναι τα 9 καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιό σας

Ησυχαστήριο, κοιτίδα του σύγχρονου στιλ και design ή απλά το πιο χαλαρό μέρος στο σπίτι: αυτά τα χρώματα μεταμορφώνουν το υπνοδωμάτιό σας με βάση το δικό σας γούστο!

Το design του υπνοδωματίου σας δεν ξεκινά από τα έπιπλα – αντίθετα, ξεκινά από το χρώμα του! Αν νιώθετε ότι το προσωπικό καταφύγιό σας έχει επειγόντως ανάγκη από ανανέωση, τότε ήρθε η ώρα να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη προκειμένου να βρείτε το επόμενο χρώμα που θα χαρίσει στο υπνοδωμάτιό σας το ύφος και το χαρακτήρα που θέλετε. Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα για εσάς το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη... έμπνευση. Εμείς για να σας βοηθήσουμε, σας προτείνουμε τα 9 καλύτερα και πιο hot χρώματα για αυτή τη σεζόν: από το πανέμορφο και ρομαντικό ροζ-κουφετί μέχρι το αριστοκρατικό και χαλαρό σκούρο μπλε.

#1 Όλα ροζ

Το ροζ-κουφετί χαρίζει όλη την παστέλ χάρη στο υπνοδωμάτιό σας. Πέρα από σούπερ trendy, αυτή η απόχρωση του ροζ είναι παιχνιδιάρικη, ρομαντική και θα φέρει ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό αέρα στο υπνοδωμάτιό σας!

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.