HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Τα 5 μεγαλύτερα διακοσμητικά λάθη που κάνουμε


6 Ιουνίου 2020

Τα 5 μεγαλύτερα διακοσμητικά λάθη που κάνουμε

Επειδή κανένας δεν είναι αναγκασμένος να γνωρίζει τις βασικές διακοσμητικές αρχές και επειδή όλοι λίγο πολύ κάνετε διακοσμητικά λαθάκια στην καθημερινότητά σας εμείς είμαστε εδώ για να σας επιστήσουμε την προσοχή.

Αν θέλετε να γλιτώσετε από μερικές καρδιακές προσβολές, χρήματα και να αποφύγετε διακοσμητικές πανωλεθρίες δεν έχετε παρά να δώσετε βάση στα παρακάτω πιο συχνά διακοσμητικά λάθη.

Μην βάφετε χωρίς να τσεκάρετε πρώτα το χρώμα

Ξεφυλλίζοντας περιοδικά διακόσμησης ή χαζεύοντας στο διαδίκτυο πολλά είναι τα χρώματα που μπορεί να δείτε και γιατί όχι να σκεφτείτε να μεταφέρετε χρωματικά στον προσωπικό σας χώρο. Δεν λέμε, το χρώμα μπορεί να είναι όντως πολύ καλό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και για το σπίτι σας.  Είναι λάθος να βάφετε τους τοίχους με χρώματα που μπορεί να σας αρέσουν χωρίς να κάνετε πρώτα μια δοκιμή. Αξίζει να πούμε πως τα χρώματα δείχνουν τελείως διαφορετικά στον τοίχο απ’ ότι στο δειγματολόγιο. Είναι αναγκαίο να βάψτε δείγματα στον τοίχο σας, να δείτε πως φαίνονται σε διαφορετικό φωτισμό και γιατί όχι αν έχετε χρόνο να επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 2 εβδομάδες. Η απόφαση που θα πάρετε θα πρέπει να προκύψει έπειτα από καλή σκέψη.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.