HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτά είναι τα 12 σημεία που οι περισσότεροι ξεχνάνε να καθαρίσουν στην κουζίνα


5 Ιουλίου 2020

Αυτά είναι τα 12 σημεία που οι περισσότεροι ξεχνάνε να καθαρίσουν στην κουζίνα

Σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας μαζεύονται βρωμιές που δεν είναι εύκολο να ανακαλυφθούν. Όταν αυτό συμβαίνει στην κουζίνα (ή στο μπάνιο) τα πράγματα είναι λίγο πιο επικίνδυνα γιατί αυτός ο χώρος του σπιτιού έχει άμεση σχέση με την υγεία μας.

Σήμερα σας έχουμε 12 σημεία της κουζίνας που μαζεύουν βρωμιά που μπορεί να μην την εντοπίζετε εύκολα.

Συρτάρι κάτω από το φούρνο

Όλοι ξέρουμε πως ο φούρνος χρειάζεται συχνά καλό καθάρισμα. Πολλοί φούρνοι, όμως, έχουν ένα συρτάρι στο κάτω μέρος τους που πολλές νοικοκυρές ξεχνάνε να καθαρίσουν. Με υγρό πιάτων, νερό και ένα σφουγγάρι μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε αυτό το συρτάρι του φούρνου σας. 

Το πάνω μέρος της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων κάνει μια δουλειά που οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποφεύγουν. Ωστόσο, κάθε φορά που το γεμίζετε με άπλυτα πιάτα, βρωμιές, νερά και τρόφιμα μαζεύονται στο πάνω μέρος της πόρτας και έτσι η πόρτα σας συσσωρεύει με τον καιρό ένα είδος γλίτσα. Καθαρίστε την τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα ή ακόμα και μετά από κάθε πλύσιμο για να έχετε πάντα καθαρό πλυντήριο χωρίς μικρόβια και βρωμιές.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.