HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Αυτή η διακοσμητική αλλαγή είναι η μόνη που χρειάζεται να κάνετε στο σπίτι σας αυτό το καλοκαίρι


11 Ιουλίου 2020

Αυτή η διακοσμητική αλλαγή είναι η μόνη που χρειάζεται να κάνετε στο σπίτι σας αυτό το καλοκαίρι

Το μπαμπού ή αλλιώς rattan είναι ένα υλικό που είναι ευρέως διαδομένο στις χώρες που έχουν θερμά κλίματα. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ιδιαίτερα δροσερό και ανθεκτικό στη ζέστη και την υγρασία. Τα έπιπλα rattan έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα της διακόσμησης.

Από την άλλη, το ναυτικό μπλε, είναι το χρώμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Παραπέμπει σε θάλασσες και παραλίες, είναι ξεκούραστο, συνδυάζεται εύκολα με πολλά στυλ, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κομψό και βρίσκει πολλές εφαρμογές: από τοίχους μέχρι μαξιλάρια και διακοσμητικά αντικείμενα.

Τι θα λέγατε, όμως, αν τα συνδυάζαμε αυτά τα δύο; Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τον συγκεκριμένο διακοσμητικό συνδυασμό. Μάλιστα, έχει υπάρξει ιδιαίτερη μόδα στο παρελθόν που συνδυάζει τους θερμούς τόνους του rattan με τους ψυχρούς του ναυτικού μπλε. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αυτή η τάση έχει αναβιώσει και την προτιμούν αρκετοί σύγχρονοι σχεδιαστές.

Αυτός ο πανέμορφος χώρος συνδυάζει πολύ όμορφα (και καλοκαιρινά) ριγέ πολυθρόνες σε άσπρο και μπλε, ενώ στη μέση βρίσκονται δύο rattan coffee tables. Τα κοχύλια πάνω στα τραπεζάκια σε συνδυασμό με τα φυτά ολοκληρώνουν αυτή την πολύ καλοκαιρινή σύνθεση.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.