HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Πρωτότυπες ιδέες για να φυλάτε το ποδήλατο μέσα στο σπίτι


20 Ιουλίου 2020

Πρωτότυπες ιδέες για να φυλάτε το ποδήλατο μέσα στο σπίτι

Με την ποδηλασία να κατακτά όλο και περισσότερους «φανατικούς» οπαδούς και τα αστικά κέντρα να μαστίζονται από μικρά σπίτια το ζήτημα με τη φύλαξη των ποδηλάτων μέσα σε αυτά για πολλούς αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Όχι πια!

Εμείς ετοιμάσαμε και σας προτείνουμε 5 εύκολες DIY κατασκευές για τη φύλαξης του ποδηλάτου σας για να ξενοιάσετε μια και καλή με αυτή την υπόθεση!

Στον πίνακα παρακαλώ

Η πιο εύκολη κατασκευή που μπορείτε να κάνετε για τη φύλαξη του ποδηλάτου σας είναι να πάρετε ένα κομμάτι ξύλου και με τη βοήθεια ενός ξυλουργού να κόψετε το εσωτερικό του κομματιού έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια κορνίζα (δηλαδή το περίγραμμα του κομματιού) και ένα νέο μικρότερο κομμάτι (δηλαδή αυτό που θα προκύψει μετά το κόψιμο). Στη συνέχεια θα βιδώσετε την κορνίζα και στις τέσσερις γωνίες της ενώ θα την ενώσετε με το μικρότερο κομμάτι με κουμπάσο αλουμινίου στα πλάγια και με μεντεσέδες για τη συγκράτηση (τα υλικά που αναφέρονται μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με είδη δόμησης). Ως αποτέλεσμα όταν θα έχετε ανοιχτό το πορτάκι της κορνίζας θα μπορείτε να κρεμάτε εκεί το ποδήλατό σας ενώ όταν θα το έχετε κλειστό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στοιχείο του πίνακα. Αν θέλετε μπορείτε το κομμάτι του ξύλου να το βάψετε με μπογιά μαυροπίνακα κατάλληλη για ξύλο (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία) και να το έχετε ως το σημειωματάριό σας.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.