HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

3 οικονομικές κουρτίνες που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται ακριβό


29 Αυγούστου 2020

3 οικονομικές κουρτίνες που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται ακριβό

Οι κουρτίνες έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ένα δωμάτιο, ωστόσο η τιμή τους μπορεί να φτάσει στα ύψη. Επιπλέον, με την ποικιλία σε σχέδια και υφάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά, η επιλογή της σωστής κουρτίνας μπορεί να γίνει προβληματική.

Να κάποια γρήγορα tips που θα σας βοηθήσουν: όσον αφορά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, η απλότητα είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορεί να είναι δελεαστικό να ψάξατε για πολύχρωμες κουρτίνες με τρελά μοτίβα, αλλά συχνά όταν τελικά φτάσετε να τις βάλετε στο σπίτι σας είναι πολύ πιο έντονες απ’ όσο φαίνονταν στο κατάστημα.

Οι κουρτίνες που κόβουν τελείως το φως είναι ιδανικές για το υπνοδωμάτιο και μπορούν να προσφέρουν απόλυτο σκοτάδι. Άλλα δωμάτια, όπως το καθιστικό, επωφελούνται περισσότερο από πιο διάφανες κουρτίνες και εξαρτάται βέβαια και από το πόση ιδιωτικότητα προτιμάτε εσείς οι ίδιοι να έχετε στον χώρο σας. Έχοντας κατά νου τα παραπάνω δείτε 3 ιδέες που όχι μόνο δεν θα σας κοστίσουν πολύ, αλλά θα κάνουν και το σπίτι σας να φαίνεται ακριβότερο.

Λινό

Αν οι κουρτίνες είναι πολύ βαριές τότε ενδέχεται να μην δημιουργήσουν την κατάλληλη πιέτα. Αν από την άλλη είναι πολύ ελαφριές μπορεί να μην πέφτουν σωστά. Το λινό είναι ένα ύφασμα με το οποίο δεν μπορεί να κάνετε λάθος και παράλληλα ένα ύφασμα που κάνει τα σπίτια να φαίνονται ακριβά. Όλα τα παραπάνω έρχονται και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Προτιμήστε τα ουδέτερα χρώματα, συμπληρωματικά των τοίχων σας και συνδυάστε τα με κρίκους στο κουρτινόξυλο.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.