HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Δεν έχετε κομοδίνο; 4 εναλλακτικές ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν


6 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν έχετε κομοδίνο; 4 εναλλακτικές ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν

Αν το υπνοδωμάτιό σας είναι μικρό και δεν χωράει κομοδίνο ή αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Οι επιφάνειες και οι χώροι που βρίσκονται δίπλα στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα πρακτικοί και χρήσιμοι. Φιλοξενούν ένα πορτατίφ για το βραδινό διάβασμα και δημιουργούν χώρους για να αφήσετε βιβλία, smartphones, ένα ποτήρι νερό κλπ. Τα κομοδίνα ωστόσο δεν είναι η μόνη λύση. Δείτε παρακάτω 4 εναλλακτικές ιδέες που είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσουν.

Κρεμαστό κομοδίνο

Αν ο χώρος δίπλα στο κρεβάτι δεν είναι αρκετός για να φιλοξενήσει ένα κομοδίνο ή αν απλώς δεν θέλετε να ‘κλείσετε’ τον χώρο με ένα κανονικό έπιπλο, τότε να μια πολύ έξυπνη ιδέα: στερεώστε στο ταβάνι έναν γάντζο, περάστε από μέσα σχοινιά και δημιουργήστε ένα κρεμαστό κομοδίνο! Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ένας κορμός δέντρου είναι αρκετός για να δημιουργήσει την απαραίτητη επιφάνεια για να ακουμπήσετε κάποιο βιβλίο ή κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.