HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Στα πιο ενημερωμένα καθιστικά του σήμερα ο καναπές έχει αυτή την απόχρωση


Μάρθα Κουμπάνη

19 Οκτωβρίου 2020

Στα πιο ενημερωμένα καθιστικά του σήμερα ο καναπές έχει αυτή την απόχρωση

Το καθιστικό είναι από τους χώρους που πρωταγωνιστούν σε ένα σπίτι. Είναι εκεί που περνάμε χρόνο με την οικογένεια, με φίλους αλλά και χαλαρώνουμε. Είναι το πιο εξωστρεφές δωμάτιο. Ο καναπές είναι ο βασιλιάς του καθιστικού γι' αυτό και η αγορά του, είναι μια επένδυση που χρειάζεται πολλή σκέψη.

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση, φαίνεται πως είναι ο ροζ καναπές. Εάν θέλετε να εκφραστείτε στο σαλόνι σας, δεν μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερο statement από έναν φωτεινό ροζ καναπέ.

Πρόκειται για μία απόχρωση που δεν θα μπορούσε ο καθένας να υιοθετήσει. Όμως, το θηλυκό αυτό χρώμα στο καθιστικό δημιουργεί μια τόσο vintage ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '50 που δεν γίνεται να μην σας γοητεύσει.

Ταιριάζει με λευκό και γκρι, πράσινο του φασκόμηλου αλλά οι interior designers δεν διστάζουν να τον συνδυάζουν και με πιο βαριά και σκούρα χρώματα όπως μοβ. Εμείς βρήκαμε τις αγαπημένες μας γωνιές για να σας δώσουμε έμπνευση.

https://instagram.com/p/CGflpnxHKZJ/https://instagram.com/p/CGfY5yong-U/https://instagram.com/p/CGes11Klqfe/https://instagram.com/p/CGawYSRHUup/