HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Το απόλυτο καλοκαιρινό trend για τη διακόσμηση του σπιτιού σας


19 Ιουνίου 2021

Το απόλυτο καλοκαιρινό trend για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Τώρα το καλοκαίρι αντί να αγοράζετε έτοιμα καλοκαιρινά διακοσμητικά για να δώσετε πιο καλοκαιρινή και χαρούμενη διάθεση στο σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κοχύλια που μαζεύατε όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια έτσι ώστε να δώσετε θαλασσινή αύρα στο σπίτι σας.

Τα κοχύλια είναι φανταστικά για τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά δυστυχώς κρύβουν έναν κίνδυνο! Είναι πολύ εύκολο να δείξουν κιτς. Ψάξαμε και βρήκαμε τρόπους ώστε να τα συμπεριλάβετε στη διακόσμηση κάθε γωνιάς του σπιτιού χωρίς να δείξουν κιτς και υπερβολικά.

Όταν ακούμε για κοχύλια στη διακόσμηση του σπιτιού, το πρώτο δωμάτιο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το μπάνιο. Ο λόγος είναι η σύνδεση του μπάνιου με το στοιχείο του νερού. Αν και πλέον θεωρείται ένα ξεπερασμένο trend, ωστόσο μπορείτε και πάλι να το υιοθετήσετε στο μπάνιο σας - αλλά με προσοχή! Βάλτε μερικά κοχύλια δίπλα στο νιπτήρα σας χωρίς άλλες υπερβολές. Αποφύγετε πλακάκια, κουρτίνες, πετσέτες ή οποιαδήποτε μεγάλη επιφάνεια με κοχύλια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη: Διακοσμήστε με κοχύλια τους χώρους σας