Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware 2021/22 έχει κάτι από παραμύθι

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021

Εκφράζοντας την επιθυμία να νιώσουμε τη χαρά της ζωής - ζωντανοί και αναζωογονημένοι - και παράλληλα να βυθιστούμε στη ζεστασιά και να αφεθούμε στην άνεση του σπιτιού μας, η νέα συλλογή Autumn Winter 2021/22 της NEF-NEF Homeware εμπλουτίζεται με υφάσματα και συνθέσεις που επανέρχονται φέτος δυναμικά στη μόδα.

Βαρύτιμα υλικά συνδυάζονται υπέροχα με φυσικές ύλες και toile μοτίβα σε χώρους που αποπνέουν μαγεία - σαν βγαλμένοι από παραμύθι. Επιρροές από περασμένες δεκαετίες - συνθέσεις από διαφορετικές υφές, στυλ και αξεσουάρ προβάλλουν τη δημιουργικότητα, την ελευθερία και την έκφραση του προσωπικού στυλ με ισχυρές δόσεις πολυτέλειας: βελούδινα μαξιλάρια και ριχτάρια από συνθετική γούνα δένουν με ψάθινα καλάθια και διακοσμητικά τοίχου, τα 70’ς δένουν με τα 40’ς και φλερτάρουν με το boudoir.

Η ανάγκη για την επαφή με τη φύση και η σύνδεση του μέσα με το έξω συνεχίζει να έχει το προβάδισμα, με τη διακόσμηση διανθίζεται από φυσικά υλικά και μοτίβα και αξεσουάρ με eco friendly σχεδιασμό. Το πράσινο και ειδικότερα η απόχρωση ultra-marine green και το magenta purple κυριαρχούν, δένοντας αρμονικά με γήινα και neutral χρώματα. Sateen, βελούδο, κοτλέ, suede συμβάλλουν σε ένα ονειρικό αποτέλεσμα τόσο στο υπνοδωμάτιο όσο και στο living. Ανάλογα με τις αποχρώσεις, τους συνδυασμούς και την δόση των αξεσουάρ το στυλ μπορεί να είναι μίνιμαλ ή μάξιμαλ, μοντέρνο ή κλασσικό, αλλά πάντοτε ζεστό και πολυτελές, με αυτή την πολυτέλεια που απορρέει από τα ίδια τα υλικά.

Η κουζίνα και η τραπεζαρία ενδυναμώνονται παίζοντας πλέον τόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Το μπάνιο γεμίζει με χρώμα και μας αγκαλιάζει με απαλότητα. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στα αξεσουάρ - στιλάτα και πρακτικά μαζί προσφέρουν ευελιξία και λειτουργικότητα σε ένα χώρο που φιλοξενεί πολλές παράλληλες δραστηριότητες.

Τα αρωματικά χώρου πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα με νότες άλλοτε γλυκές, άλλοτε πικάντικες, αναζωογονητικές ή χαλαρωτικές, ανάλογα με τη διάθεση μας και την ώρα της ημέρας. Και η ζωή είναι όμορφη.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο www.nef-nef.gr και αλλάξτε διάθεση.