HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Οι 8 πιο "ζεστές" κουζίνες που έχουμε δει αυτόν τον χειμώνα


23 Νοεμβρίου 2018

thehomeissue_kouzina-10-1024x585.jpg

Μήπως αυτός ο κρύος καιρός σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα και απαισιόδοξα; Εύχεστε να μπορούσατε να μείνετε στο σπίτι -να μην πάτε στη δουλειά- και να φτιάχνετε ζεστές σούπες για εσάς και την οικογένειά σας; Μπορεί να σας το χαλάμε αλλά ο χειμώνας αργεί να τελειώσει ακόμα. Πάρτε, λοιπόν, μια κουβέρτα, σκεπαστείτε και καθίστε αναπαυτικά. Θα σας δείξουμε όμορφες κουζίνες που θα σας ζεστάνουν.

Αυτή η κουζίνα από την Αυστραλία έχει τον δικό της χαρακτήρα. Μας αρέσουν πολύ τα ντυμένα με ύφασμα σκαμπό αλλά και η νησίδα που είναι φτιαγμένη από τούβλα που φαίνονται.

Το τζάκι που υπάρχει σε αυτήν την κουζίνα προσδίδει απίστευτη ζεστασιά στον χώρο. Φανταζόμαστε πως οι ιδιοκτήτες της δεν θα κουνάνε ρούπι από αυτήν.

Μια τεράστια, φιλόξενη κουζίνα. Το ξύλο, το χρυσό και ο μπρούτζος προσδίδουν την ζεστασιά που χρειάζεται μαι μεγάλη κουζίνα.

Το ξύλο είναι αυτό που ζεσταίνει την συγκεκριμένη κουζίνα στο μάτι και η σόμπα αυτή που τη ζεσταίνει επί της ουσίας. Μας αρέσει πάρα πολύ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: 10 οικονομικοί τρόποι για να ανανεώσετε οποιαδήποτε κουζίνα

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Πηγή φωτογραφιών: www.thekitchn.com