HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Μπήκαμε στο πραγματικό σπίτι της Carrie Bradshaw


11 Ιανουαρίου 2019

11-times-carrie-bradshaw-made-curls-look-good-1707688-1458777765-640x0c.jpg

Σήμερα, επιστρέφουμε στον υπέροχο κόσμο του Sex & The City και μπαίνουμε στο απίστευτο σπίτι της αγαπημένης μας fashionista.

Υπήρχε και 5ος πρωταγωνιστής στην αγαπημένη μας σειρά Sex & Τhe City. Ποιος; Μα φυσικά το σπίτι (εντάξει, και η γκαρνταρόμπα) της πρωταγωνίστριας Carrie Bradshaw! Κι όσοι παρακολουθούσατε φανατικά τη σειρά, θα θυμάστε ότι το διαμέρισμα της σπιρτόζας Carrie ήταν ένα μικρό δυάρι στο κέντρο του καλλιτεχνικού και μποέμ Greenwich Village στο Μαχνάταν. Όμως, η πρόσοψη του πανέμορφου κτιρίου που χρησιμοποιήθηκε για τα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς, στην πραγματικότητα κρύβει ένα κατά πολύ μεγαλύτερο και αριστοκρατικό διαμέρισμα!

Όλοι θυμόμαστε αυτά τα σκαλοπάτια όπου η Carrie καθόταν με τους εκάστοτε αγαπημένους και τις φίλες της.
Όλοι θυμόμαστε αυτά τα σκαλοπάτια όπου η Carrie καθόταν με τους υποψήφιους αγαπημένους και τις φίλες της.
Το εσωτερικό του σπιτιού θυμίζει ιταλικό palazzo.
Το σπίτι, που βρίσκεται στον αριθμό 64 της Perry Street, βγήκε στο σφυρί πριν από 3 χρόνια για 9,65 εκατομμύρια και είμαστε βέβαιοι ότι ο μισθός της Carrie ως αρθρογράφου δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να καλύψει αυτό το εξωπραγματικό ποσό πώλησης!
Επιστροφή στο παρελθόν: το κεντρικό δωμάτιο του διαμερίσματος της Carrie.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε ακόμη: Carrie Bradshaw: 9 αξέχαστα στιλ στο Sex and the City

Μπείτε σε όλα τα διάσημα σπίτια πατώντας εδώ