HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

5 διάσημοι που αποδεικνύονται και… Εξαιρετικοί διακοσμητές


11 Απριλίου 2019

thehomeissue_celebrity0-1024x585.jpg

Χορεύουν, τραγουδούν, παίζουν και λίγο πολύ κάνουν τα πάντα. Ο λόγος για τους celebrities - που χάρη στα social media μπορούμε να γνωρίζουμε τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τα… σπίτια τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε τρυπώσει μέσα στα σπίτια των διασήμων και εξερευνούμε τις προτιμήσεις και το γούστο τους όσον αφορά τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον χώρο της διακόσμησης – κάποιοι έχουν διακοσμήσει τα σπίτια τους μόνοι τους, άλλοι με την βοήθεια επαγγελματιών διακοσμητών. Το σίγουρο είναι πως, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, κάποιοι από αυτούς έχουν εξαιρετικό γούστο.

Mandy Moore Φυσικά όταν έχεις διακοσμήτρια την απίστευτη Sarah Sherman το σπίτι σου δεν μπορεί παρά να είναι πολύ ιδιαίτερο. Αυτό αποδεικνύει η εξαιρετική κουζίνα της Mandy Moore η οποία έχει πολύ έντονο το στοιχείο του μαρμάρου, αλλά το μεγαλύτερο ατού της είναι ο εξαιρετικός φυσικός φωτισμός.

Emily Ratajkowski Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός Emily Ratajkowski γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει καλή αισθητική. Μένει σε μια πανέμορφη σοφίτα το LA η οποία είναι γεμάτη έργα τέχνης και διανθίζεται από εξαιρετικές επιλογές χρωμάτων και μοτίβων. Σε όλο το σπίτι υπάρχουν κομμάτια από διάφορα μέρη του κόσμου, κάτι που του χαρίζει προσωπικότητα και γοητεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο