HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Αυτά είναι τα χρώματα που έχουν επιλέξει οι celebrities για τα σπίτια τους


11 Ιουλίου 2019

thehomeissue_alba-1024x583.jpg

Η χρήση χρώματος σε ένα σπίτι είναι ιδιαίτερα σημαντική -και προσωπική- υπόθεση και γι’ αυτό σήμερα παίρνουμε έμπνευση από τα σπίτια 7 επωνύμων.

Εφτά επώνυμοι μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους για ένα σπίτι γεμάτο χρώμα και ζωντάνια. Δείτε πόσο όμορφα έχουν διακοσμήσει τα σπίτια τους και πόσο ζωντανεύει ένας χώρος μόνο με τη χρήση χρώματος.

Brooke Shields Έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σαλόνι βάζοντας μερικές πινελιές χρώματος στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα γκρι για τους τοίχους του σαλονιού και κρέμασε στον τοίχο έναν όμορφο πίνακα με μια μεγάλη καρδιά που συνδυάζει το κόκκινο με το γκρι.

Στις πολυθρόνες πρόσθεσε μαξιλαράκια με ροζ και άσπρα γεωμετρικά σχέδια και ένα πράσινο πορτατίφ που δίνει ακόμα πιο πολύ ζωντάνια στον χώρο. Ένα μπουκέτο με όμορφα φρέσκα λουλούδια ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το σαλόνι.

Kourtney Kardashian Οι αδερφές Kardashian έχουν μια εμμονή με τα έντονα χρώματα και τη δυναμική διακόσμηση. Η Kourtney λατρεύει τα γεωμετρικά σχέδια και τους ασπρόμαυρους τόνους και έτσι επέλεξε αυτά τα δύο στοιχεία για τη διακόσμηση του καθιστικού και του γραφείου της.

Η Kourtney έβαλε όμορφους καναπέδες και πολυθρόνες σε μπλε, μαύρο και γκρι, ενώ για το πάτωμα και τους τοίχους επέλεξε ασπρόμαυρο στιλ. Οι ασπρόμαυροι τοίχοι κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος. Η Kourtney ανακάλυψε αυτό το vintage τραπεζάκι και δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να το αγοράσει. Ενίσχυσε τον χώρο της με χρώμα βάζοντας έναν ιδιαίτερο πίνακα πάνω από το τζάκι και μερικά πολύχρωμα μαξιλάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Metallic decor: Η ζεστασιά των μετάλλων στο σπίτι