HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

5 Νεοϋορκέζικες κουζίνες που θα σας ενθουσιάσουν


17 Ιουλίου 2019

thehomeissue_kouzina-2-1024x585.jpg

Μπορεί να λαχταράτε ένα ταξίδι στην πανέμορφη Νέα Υόρκη αλλά μιας και κάτι τέτοιο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στα άμεσα πλάνα σας εμείς είμαστε εδώ για να σας φέρουμε την Νέα Υόρκη πιο κοντά.

Ρίξτε μια ματιά στις Νεοϋορκέζικες κουζίνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι πάει να πει μοντέρνα διακόσμηση στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Δείτε 6 κουζίνες που δεν θα μπορείτε να βγάλετε εύκολα από το μυαλο σας.

Κουζίνα με subway πλακάκια Βάλτε λευκά subway πλακάκια σε μια σκουρόχρωμη κατά τα άλλα κουζίνα για να φωτίσετε τον χώρο. Πολλές Νεοϋορκέζικες κουζίνες έχουν ήδη τέτοια πλακάκια και δείχνουν πολύ μοντέρνες. Δώστε μια πινελιάς πολυτέλειας βάζοντας χρυσά πόμολα ή χερούλια στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Βάλτε σκαμπό Εμπνευστείτε από τα μπαρ της Νέας Υόρκης και αν έχετε πάσο στην κουζίνα σας ή νησίδα βάλτε αντί για καρέκλες ψηλά σκαμπό. Εκεί θα μπορείτε να κάθεστε και να απολαμβάνετε τα γεύματά σας με τους φίλους σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Εικόνες γεμάτες πολυτέλεια από το νέο σπίτι της Jennifer Lopez