HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

7 υπέροχες βεράντες από όλο τον κόσμο


9 Αυγούστου 2019

7 υπέροχες βεράντες από όλο τον κόσμο

Χαλαρώστε και απολαύστε μερικές βεράντες απ’ όλο τον κόσμο για την υπέροχη αισθητική τους και τη διαφορετικότητά τους.

Οι εξωτερικοί χώροι έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή και όταν η διακόσμηση της βεράντας προδιαθέτει για στιγμές χαλάρωσης μάλλον δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για να περάσει κανείς κάθε ώρα της μέρας αλλά και… της νύχτας.

Μπορεί στα μέρη μας να μη συνηθίζουμε να βάζουμε κούνιες, στο εξωτερικό, όμως, δεν νοείται εξωτερικός χώρος δίχως μια κούνια ή ένα κάθιμα με κάποιου είδους αιώρηση. Η απόλαυση που προσφέρει μια κούνια είναι μοναδική και το ταξίδι που είναι ικανή να κάνει για λογαριασμό του αναβάτη δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι.

Μια μίνιμαλ βεράντα που έχει μόνο δύο κούνιες, καλάθια στην απόχρωση του λευκού, συνδυάζονται άψογα με τα εξίσου υπόλοιπα λευκά στοιχεία του χώρου αλλά και του ανοιχτού κρεμ του ντεκ δαπέδου. Μια τέτοια βεράντα προδιαθέτει για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει επιπλέον χώρος για άλλες εξωτερικές δραστηριότητες.

jenny.gr

Από μια βεράντα ίσως να μην είναι και πολλά αυτά που αναζητούμε. Το στιλ όμως με το οποίο κάθε βεράντα μπορεί να διακοσμηθεί δεν μπορεί να υπολογιστεί.

Μια μικρή βεράντα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως αυτή της εικόνας, προσανατολίζει τον παρατηρητή προς τον Γαλλικό Νότο. Η απλότητα των επίπλων και η λειτουργικότητα αυτών είναι ικανή να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο απ’ όσο φαίνεται πως μπορεί.

Το σοκολατί των ξύλινων κύριων επιφανειών δένει αρμονικά με την ποικιλία των ζωηρών χρωμάτων που έχουν επιλεχθεί για τα υφάσματα. Το τεχνητό σκίαστρο προσφέρει παιχνιδίσματα του φωτός ανάλογα με τη θέση του ήλιου. Μια εξαιρετική επιλογή για τον απόλυτο συνδυασμό φωτός και καλοκαιρινού αέρος.

jenny.gr

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Εικόνες γεμάτες πολυτέλεια από το νέο σπίτι της Jennifer Lopez