Μπορείτε κι εσείς να γίνετε γείτονες του Καρόλου και της Camilla με 10 εκατ. δολάρια

Στεφανία Παπαδημητρίου
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αν η μέρα σας δεν πηγαίνει καλά, σας έχουμε τη μεγαλύτερη έκπληξη. Τώρα, μπορείτε κι εσείς να γίνετε γείτονες του Καρόλου και της Camilla, με μόλις 10,1 εκατομμύρια δολάρια! Μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά σκεφτείτε να ξυπνάτε το πρωί και να χαιρετάτε το ζευγάρι που λατρεύουμε να μισούμε. Αξίζει.

Ένα λεπτό μακριά από το εξοχικό τους στο Gloucestershire, βρίσκεται μία έκταση 4.047 τετραγωνικών μέτρων. Ονομάζεται Elmestree House, δημιουργήθηκε το 1844 και πωλείται για πρώτη φορά από το 1949. Συνδέεται με έναν ξενώνα του 17ου αιώνα, γνωστό ως Farm End. Αυτός, με τη σειρά του, έχει τέσσερα υπνοδωμάτια (αν θέλετε να καλέσετε τον Κάρολο, την Camilla, τον William, την Kate και τα παιδιά για sleepover). Κι αν δε σας αρκεί, απλώς φανταστείτε τις φωτογραφίες που θα  βγάλετε για το Instagram.

Το σπίτι είναι πανέμορφο. Έχει 11 υπνοδωμάτια και περιβάλλεται από καταπράσινη έκταση.

πηγή: Brian Keen/Height Advantage

πηγή: Brian Keen/Height Advantage

Ο Κάρολος αγόρασε την απέναντι κατοικία το 1980 – όταν παντρεύτηκε με την Diana, μάλιστα, μετακόμισε εκεί μαζί της. Σ’ εκείνη, ωστόσο, δεν άρεσε η εξοχή. Προτιμούσε την πόλη και τη ζωή στο Kensington. Περιέγραφε τα ταξίδια στο Highgrove, όπως ονομάζεται, ως «επιστροφή στη φυλακή» και σπάνια καλούσε φίλους εκεί. Δεν το ένιωσε ποτέ σπίτι της. 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals