HOPE MAGAZINE ISSUE 13

Modern Classic


Αφροδίτη Σακκά

24 Οκτωβρίου 2017

home115191.jpg

Το καθιστικό περιλαμβάνει μοντέρνα έπιπλα στις αποχρώσεις του γκρι και του καφέ, που κάνουν αντίθεση με τους λευκούς τοίχους. Τα χρωματιστά μαξιλάρια με prints και τα φυτά, δίνουν μία ιδιαίτερα ζωηρή αίσθηση στον χώρο και λειτουργούν ως εξαιρετικά props για την τέλεια φωτογραφία.

Το βαθύ καφέ της τραπεζαρίας δένει υπέροχα με το τιρκουάζ του χαλιού, ενώ την προσοχή τραβάει το ιδιαίτερο φωτιστικό και τα διακοσμητικά σε rose gold.

Ένας πολύ όμορφος χώρος του σπιτιού είναι η κουζίνα, η οποία ενώνεται με μία μικρή βεράντα. Κύριο χρώμα είναι το λευκό, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στο minimal και μοντέρνο design.

Τα rose gold διακοσμητικά αποτελούν μεγάλο trend στη διακόσμηση και μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε σπίτι με μοντέρνο χαρακτήρα. Όπως βλέπουμε ξανά, το καθιστικό συνδυάζει πολύ αρμονικά τα έντονα χρώματα, χωρίς να φαίνεται φορτωμένο.

Ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος, λειτουργεί ως γραφείο με καθιστικό χώρο. Οι τοίχοι έχουν βαθύ γκρι χρώμα, όπως και ο καναπές. Οι λευκές καρέκλες και τα διακοσμητικά μαξιλάρια με λεπτομέρειες σε έντονα χρώματα δημιουργούν την απαραίτητη αντίθεση έτσι ώστε ο χώρος να μην δείχνει μουντός.

Το υπνοδωμάτιο έχει μία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Το κίτρινο κρεβάτι. Σπάνια βλέπουμε κρεβάτια σε έντονα χρώματα και το συγκεκριμένο είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

Το ένα μπάνιο διατηρεί το μοντέρνο design του υπόλοιπου διαμερίσματος, με την κύρια απόχρωση να είναι το λευκό και με διακοσμητικά αγάλματα που το κάνουν να ξεχωρίζει όσον αφορά τη διακόσμηση.

Το δεύτερο μπάνιο διαφέρει ελαφρώς, με τους τοίχους να περιλαμβάνουν ταπετσαρία στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού. Μπορεί να υπάρχει μία δόση παραδοσιακού με τη ταπετσαρία, ωστόσο, το πολύ μοντέρνο φωτιστικό ισσοροπεί τον χώρο αυτό με το υπόλοιπο σπίτι.

Η βεράντα του σπιτιού περιλαμβάνει ξύλινο πάτωμα και μοντέρνες καρέκλες σε κίτρινο χρώμα. Το κίτρινο είναι μία απόχρωση που έχουμε δει ιδιαίτερα τη φετινή χρονια στη διακόσμηση, ενώ το χαλί με τα prints δίνει έναν πιο "ζεστό" αέρα.