HOPE MAGAZINE ISSUE 13

This is It girl


TSVIGKOU

30 Οκτωβρίου 2017

yasmin-sewell-short-curly-hairstyle3.jpg

BB CREAM: Ενυδατώνει, είναι ταυτόχρονα βάση και κονσίλερ, και φεσκάρει την όψη του δέρματος. Το έχουμε στην τσάντα μας όταν χρειαζόμαστε μια ελαφριά κάλυψη όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο για full makeup.. Επιπλέον προστατεύει την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου χειμώνα, καλοκαίρι. Λέμε ναι στην BB cream για τη δημιουργία βάσης στο πρόσωπο, για πρωινά αλλά και βραδινά looks.


Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant BB Creme Broad Spectrum SPF 35, MAC Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35, Maybelline Dream Fresh BB Light Cream, Clinique Age Defense BB Cream Broad Spectrum SPF 30

ΚΡΑΓΙΟΝ: Όταν σκεφτόμαστε ένα κομψό look, στο μυαλό μας έρχεται η εικόνα μιας γυναίκας με κόκκινο κραγιόν. Μια πασπαρτού επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ. Ανά πάσα ώρα και στιγμή με ένα πέρασμα στα χείλη, φαινόμαστε περιποιημένες.


Chanel Rouge Coco Gabrielle, Bobbi Brown Lipstick Candied Red, Smashbox Be Legendary Matte Lipstick Fireball​

ΜΑΣΚΑΡΑ: Βάφουμε τις βλεφαρίδες μας και είμαστε βαμμένες, ναι τόσο απλά. Το συγκεκριμένο προϊόν δε λείπει από την τσάντα και μάλιστα είναι ένα από αυτά που ανανεώνουμε συχνά, καθώς είμαστε γενναιόδωρες με την εφαρμογή του.


L'Oreal Paris Voluminous Million Lashes Mascara, Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara, Lancome Hypnôse Doll Lashes, Catrice Glamour Doll Volume Waterproof Mascara

Μαύρο/Κόκκινο Βερνίκι Νυχιών: Δύο χρώματα που αναμφισβήτητα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Δύο βερνίκια που χαρακτηρίζουν το μανικιούρ ως περιποιημένο. Το μαύρο είναι η cool επιλογή και το κόκκινο η κομψή, χρειαζόμαστε και τα δύο για να τα αλλάζουμε ανάλογα με το στιλ αλλά και τη διάθεσή μας. Το έχουμε πάντα στην τσάντα μας για φρεσκάρισμα.


Essie Devil's Advocate, OPI Lady in Black, Lancome Vernis in Love Rouge, Erre Due Exclusive 53