HOPE MAGAZINE ISSUE 13

5 steps to cool


MMEINTANI

2 Νοεμβρίου 2017

abaca-607413-089.jpg

Οι τρόποι για να το πετύχουμε υπάρχουν και τους συναντάμε τόσο στη μορφή μερικών εύκολων styling tricks και επιλογών στα ρούχα όσο και στο πιο βασικό, που δεν είναι άλλο από το attittude που αποπνέουμε. Έχοντας αυτό στο μυαλό, ποντάρετε στα παρακάτω 5 steps που θα δείτε και να είστε σίγουρες πως το πιο cool girl του φθινοπώρου θα είστε εσείς.

The boyfriend jeans

Το κατεξοχήν cool κομμάτι που προσθέτει κάτι από την αντρική άνεση στο στιλ μας και μας δίνει τα απαραίτητα χαλαρά vibes που όλες θέλουμε για τα καθημερινά μας looks.

Για να δείξει πιο θηλυκό, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots, με κάποιο ιδιαίτερο πανωφόρι όπως ένα leopard coat ή απλά να γυρίσετε τα ρεβέρ ώστε να πάρει αρκετά πιο γοητευτικό στιλ.

The belt factor

Ένα αξεσουάρ που μπορούμε να επιλέξουμε σε διάφορες εκδοχές, από την πιο απλή μέχρι την πιο ιδιαίτερη, με στόχο να τονίσει το σημείο της μέσης μας και να αναδείξει αυτό το θηλυκό σημείο.

Δοκιμάστε να τη φορέσετε με τη μία άκρη να πέφτει χαλαρά προς τα κάτω, όπως είδαμε σε πολλά catwalks για τη σεζόν Fall/Winter '17 ή να την προσθέσετε επάνω από το παλτό σας για ακόμα πιο fashion forward αποτέλεσμα.

The double denim

Το τζιν ύφασμα είναι από μόνο του ό,τι πιο cool, πόσω μάλλον όταν το επιλέγουμε σε double εκδοχή.

Συνυάστε είτε ένα τζιν παντελόνι με πανωφόρι από το ίδιο υλικό, είτε ένα denim look με κάποια τσάντα επίσης από τζιν. Αν προσθέσετε και τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα, το αποτέλεσμα εκτός από cool θα είναι και άκρως γοητευτικό.

Ένα trick που βλέπουμε εδώ και αρκετές σεζόν, τόσο στο street style έξω από τα μεγαλύτερα fashion shows όσο και στην καθημερινότητα γύρω μας. Ένα jacket ριγμένο χαλαρά στους ώμους είναι το κλειδί για το πιο χαλαρό attittude.

Για να μπορέσετε να το υιοθετήσετε πιο άνετα, δοκιμάστε πρώτα να φορέσετε την τσάντα σας στον ώμο και έπειτα να ρίξετε το jacket από μέσα. Επίσης, αν μπορέσετε να συνδυάσετε την απόχρωση του top σας με αυτή που έχει το πανωφόρι σας, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο αρμονικό και άρτιο.

The heels VS trackpants

Το βλέπουμε τόσο συχνά τελευταία που έχει φτάσει να απτοελεί κορυφαία τάση στο πλαίσιο του athleisure. Οι φόρμες γυμναστικής βγαίνουν από τον ώρο της προπόνησης και φοριούνται με γόβες, πέδιλα και ψηλοτάκουνα, δημιουργώντας το απόλυτο statement.

Προκειμένου να μεταφέρετε αυτή την τάση στο ντύσιμο γραφείου, μπορείε να συνδυάσετε την αθλητική σας φόρμα με ένα ζευγάρι απλές μαύρες γόβες ενώ για μία έξοδο, στραφείτε σε πιο ιδιαίτερα και περίτεχνα ψηλοτάκουνα πέδιλα για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.