HOPE MAGAZINE ISSUE 13

Skincare Mixes


TSVIGKOU

2 Νοεμβρίου 2017

collectionmask2-79999-1429479023-1280-128015883.jpg

Για να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο την περιποίηση της επιδερμίδας, πρέπει να τολμήσουμε να κάνουμε μίξεις προϊόντων, να αλλάξουμε τη σειρά με την οποία τα εφαρμόζουμε, να δοκιμάσουμε διαφορετικές χρήσεις τους.

Παρακάτω ακολουθούν δύο συνδυασμοί, πραγματικά αποτελεσματικοί ως προς την επιδερμίδα.


Για νεανική όψη επιδερμίδας: Το φερουλικό οξύ και η ρετινόλη είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Η ρετινόλη διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ το φερουλικό οξύ - αντιοξειδωτικό - της επιτρέπει να διεισδύσει βαθύτερα στις εσωτερικές στοιβάδες επιδερμίδας και έτσι το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό στους ερεθισμούς. Επίσης ο συγκεκριμένος συνδυασμός αναζωογονεί το δέρμα και μειώνει την υπερχρωματοποίησή του.


Estée Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex με παλμιτική ρετινόλη, SkinCeuticals C E Ferulic

Για δέρμα που ακτινοβολεί: Δοκιμάστε πριν την εφαρμογή μάσκας, να απλώσετε στην επιδερμίδα σας προϊόν που περιέχει βιταμίνη C και μην το αφήσετε να απορροφηθεί εντελώς, αφήστε να υπάρχει υγρασία στο πρόσωπό σας. Η μάσκα βοηθάει τη βιταμίνη να διεισδύσει βαθύτερα και έτσι απορροφάται από το δέρμα και αυτό πραγματικά ακτινοβολεί από λάμψη.


Origins High Potency Night-A-Mins Mineral-Enriched Renewal Cream, Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask, Korres Wild Rose + Vitamin C Advanced Brightening Sleeping Facial