HOPE MAGAZINE ISSUE 2

Playful heights


MMEINTANI

11 Μαΐου 2017

playfulheights.jpg

Μίνι φορέματα και φούστες έρχονται σε "κόντρα" με πιο μακριές και αέρινες φόρμες, cropped tops και πιο loose μπλούζες αλλάζουν τα looks μας, sexy shorts αλλά και μακριές παντελόνες χαρίζουν είτε sex appeal είτε laidback διάθεση στις εμφανίσεις μας.

Τhe Sundress

Τα πρωινά μας looks παίρνουν μια ανάλαφρη και νεανική νότα, μέσα από κοντά sundresses αλλά και μακριά ανοιξιάτικα φορέματα που δημιουργούν την πιο ανέμελη εμφάνιση.

The must-haves: Συνδυάστε με μία μικρή τσάντα ώμου για τις βραδινές εξόδους, με μία tote σε έντονη απόχρωση για τις καθημερινές και εσπαντρίγιες για όλη την ημέρα.

Crossbody τσάντα, Brooks Brothers, Sequin σανδάλια, Replay, Faux δερμάτινη τσάντα, Replay

Η denim φούστα

Μακρύ μήκος για άνετες εμφανίσεις ή πιο κοντό για ένα all time classic παιχνιδιάρικο και sexy look.

The must-haves: Επιλέξτε μια τσάντα με χρωματιστό print για αντίθεση και καφέ σανδάλια με λεπτομέρειες. Διαλέξτε μία τζιν φούστα με σκισίματα για μία έξτρα δόση στιλ.

Crossbody τσάντα, Brooks Brothers, Tζιν mini φούστα, Replay, Σανδάλια, Replay

Long but Short

Το κλασσικό maxi καφτάνι παίρνει άλλες διαστάσεις, με έντονα κοψίματα στο πλάι που το κάνουν να δείχνει πιο κοντό. Μακρύ print-dress, Replay

The must-haves: Συνδυάστε με ψηλά, suede σανδάλια, φουλάρι για το απόλυτο καλοκαιρινό look και τζιν tote bag.

Tζιν τσάντα, Replay, Tie-dye Φουλάρι, Replay, Ψηλοτάκουνα σανδάλια, Replay

Loose vs Cropped

Οι αέρινες παντελόνες φωνάζουν άνοιξη από μακριά ενώ τα παντελόνια με cropped τελείωμα αναδεικνύουν υπέροχα τα αγαπημένα μας παπούτσια.

The must-haves: Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε σκούρο μπλε χρώμα είναι η πιο chic επιλογή για να φορέσετε με το παντελόνι της προτίμησής σας. Συνδυάστε με κομψή tote bag και ένα στιλάτο λευκό, ψάθινο καπέλο.

Faux δερμάτινη τσάντα με clutch, Replay, Δερμάτινες πλατφόρμες, Brooks Brothers, Ψάθινο καπέλο, Replay

Somewhere in the Middle

Θα θέλατε κάτι ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ. Το midi είναι η λύση για τις αναποφάσιστες μέρες.

The must-haves: Το floral print δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, γι' αυτό συνδυάστε το με ένα ζευγάρι γόβες με suede κρόσσια και καθιερώστε το ως το αγαπημένο σας summer outfit.

Floral φόρεμα, Replay, Ψηλοτάκουνα σανδάλια, Replay

Cropped vs Flowy

Κομμάτια που σταματούν λίγο πιο κάτω από το στήθος και συνδυάζονται υπέροχα με πιο μακριά κιμονό και cardigans αλλά και tops με ιδιαίτερες φόρμες και πιο χαλαρές γραμμές που δίνουν ένα extra twist στα outfits μας.

The must-haves: Προσθέστε ένα φουλάρι στο στιλ σας για να κάνετε το top σας να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο. Συνδυάστε με μαύρο, δερμάτινο backpack και ένα ζευγάρι άνετες εσπαντρίγιες.

Slip-on εσπαντρίγιες, Replay, Μεταξωτό φουλάρι, Brooks Brothers, Backpack, Replay

Dress but Not

Η maxi φούστα είναι απόλυτα καλοκαιρινή και μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό top δεμένο κόμπο.

The must-haves: Τα λαχούρια θα σας δώσουν τον απαραίτητο boho αέρα, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε με παπούτσια σε athletic look για πιο casual εμφανίσεις.

Mακριά φούστα με πιέτες, Replay, Lace-up εσπαντρίγιες, Replay

Shorts vs Jupe culottes

Το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού το συναντάμε στην κλασική εκδοχή του σε κοντό μήκος αλλά και σε λίγο πιο μακρύ, το οποίο χαρίζει ελευθερία κινήσεων και ζωντάνια στο στιλ μας.

The must-haves: Ένα ζευγάρι παπούτσια σε γήινες αποχρώσεις θα επιμηκύνει οπτικά τα πόδια και θα κάνει τη σιλουέτα να δείχνει πιο κομψή. Aν θέλετε ένα καθημερινό look που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το σορτς με flats σε animal print. Μία τσάντα σε στιλ ταχυδρόμου θα ολοκληρώσει το look.

Δερμάτινες πλατφόρμες, Brooks Brothers, Suede τσάντα, Replay, Αnimal print εσπαντρίγιες, Replay

Αsymmetrical & Sheer

Mια ελαφριά ασυμμετρία στο τελείωμα ενός maxi φορέματος μπορεί να δώσει μία διακριτική δόση στιλ, ενώ το διάφανο προσδίδει τον απαραίτητο καλοκαιρινό αέρα.

The must-haves: Από την παραλία στη βόλτα, η αέρινη σιλουέτα του το καθιστά το πιο ευέλικτο κομμάτι της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας. Διατηρείστε το boho look σας με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και μία suede τσάντα με μακριά κρόσσια, για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μακρύ φόρεμα με κεντήματα, Replay, Slip-on εσπαντρίγιες, Replay, Suede δερμάτινο clutch, Replay

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα κομμάτια της συλλογής στα καταστήματα της Brooks Brothers και να δείτε την υπόλοιπη συλλογή της Replay στο replayjeans.com