CELEBRITIES MEN’S POINT

Ο απόλυτος οδηγός για να περιποιηθείς σωστά τα γένια σου


The Jennettes

25 Ιουλίου 2021

Ο απόλυτος οδηγός για να περιποιηθείς σωστά τα γένια σου
Αποφάσισες να ακολουθήσεις την πλειοψηφία και να αφήσεις γένια αλλά δεν γνωρίζεις ακόμη για το σωστό μήκος, την περιποίηση, το κόψιμο και γενικά όλα αυτά που πρέπει να κάνεις για να έχεις το σωστό γένι. Εμείς είμαστε εδώ όμως για να σου πούμε όλα τα μυστικά!

Αποφάσισες να ακολουθήσεις την πλειοψηφία και να αφήσεις γένια, αλλά δεν γνωρίζεις ακόμη πολλά σχετικά με την περιποίηση και το ιδανικό styling τους. Εμείς είμαστε εδώ όμως για να σου μάθουμε όλα τα μυστικά!

1. Ταίριαξε τα μούσια σου με το σχήμα του προσώπου σου

jenny.gr

Όπως και τα μαλλιά, τα μούσια σου θα πρέπει να είναι σε απόλυτη αρμονία με το πρόσωπο σου. Συμβουλέψου τον κομμωτή σου για το τι σου ταιριάζει!

2. Μάθε πότε και πως να τα κόβεις

jenny.gr

Επένδυσε μερικά λεφτά σε μια καλή ξυριστική μηχανή, ειδικά άμα έχεις σκοπό να μακρύνεις τα γένια σου και θέλεις να φαίνονται περιποιημένα!

3. Καθαριότητα

jenny.gr

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Αν θες να εκπέμπεις καθαριότητα, λάμψη και γοητεία οφείλεις να διατηρείς τα μούσια σου πεντακάθαρα!

4. Σωστή περιποίηση 

jenny.gr

Οι τρίχες από τα γένια είναι αρκετά σκληρές. Ένα ειδικό λάδι σίγουρα θα τα κάνει πιο μαλακά, θα προσφέρει μια όμορφη μυρωδιά, θα τα ενδυναμώσει και θα τα ενυδατώσει.

5. Βιταμίνες

jenny.gr

Εάν όντως θέλεις να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα και είσαι αφοσιωμένος σε αυτό, τότε βάλε αυγά, γάλα, ξηρούς καρπούς και βιταμίνες στη διατροφή σου! Ένα υγιής οργανισμός θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στα μαλλιά και γένια σου!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.