CELEBRITIES MEN’S POINT

Friendzone: Σημάδια ότι μια γυναίκα σε βλέπει μόνο σαν φίλο


The Jennettes

3 Αυγούστου 2021

Friendzone: Σημάδια ότι μια γυναίκα σε βλέπει μόνο σαν φίλο
Το να σε βάλει μια κοπέλα που σου αρέσει σε friend zone σίγουρα είναι αρκετά δυσάρεστο, ειδικά αν λάβεις υπόψιν σου ότι κάτι τέτοιο δύσκολα αλλάζει και μετατρέπεται σε ερωτικό ενδιαφέρον. Αν όμως δε μπορείς να διακρίνεις αν σε βλέπει μόνο φιλικά ή αν θα μπορούσε να τρέφει και άλλα αισθήματα τότε μπορείς να ψάξεις για μερικά σημάδια που το υποδηλώνουν.

Το να σε βάλει μια κοπέλα που σου αρέσει σε friendzone σίγουρα είναι αρκετά δυσάρεστο, ειδικά αν λάβεις υπόψιν σου ότι κάτι τέτοιο δύσκολα αλλάζει και μετατρέπεται σε ερωτικό ενδιαφέρον.

Αν όμως δε μπορείς να διακρίνεις αν σε βλέπει μόνο φιλικά ή αν θα μπορούσε να τρέφει και άλλα αισθήματα τότε μπορείς να ψάξεις για μερικά σημάδια που το υποδηλώνουν.

jenny.gr

1. Αργεί να σου απαντήσει

Αν της στέλνεις μήνυμα ή την παίρνεις τηλέφωνο κι εκείνη αργεί πολύ να επικοινωνήσει τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Συνήθως, όταν σε μια γυναίκα αρέσει κάποιος φροντίζει να του απαντάει σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Αν όμως σε βλέπει σαν φίλο τότε θεωρεί ότι θα δείξεις κατανόηση επομένως δεν είσαι προτεραιότητα της.

2. Βγαίνετε μόνο παρέα με άλλους

Αν έχεις παρατηρήσει ότι η κοπέλα που σου αρέσει συχνά φέρνει μαζί της και άλλα άτομα όταν έχετε κανονίσει μαζί τότε είναι πιθανότατα σημάδι ότι σε βλέπει μόνο φιλικά. Κι αυτό γιατί αν της άρεσες ερωτικά δε θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να βρεθείτε οι δυο σας.

jenny.gr

3. Σου αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό της

Αν βλέπεις ότι σου ανοίγεται πολύ και σου μιλάει για πράγματα που μόνο φίλοι θα σου έλεγαν (όπως π.χ, για παλιές σχέσεις της) τότε αυτό συμβαίνει πιθανότατα επειδή για εκείνη είσαι φίλος!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.