CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα βήματα για να περιποιηθείς σωστά το μούσι σου μετά τις διακοπές


3 Σεπτεμβρίου 2021

Τα βήματα για να περιποιηθείς σωστά το μούσι σου μετά τις διακοπές

Όχι, δεν γιορτάζουμε το #Movember αλλά ήρθε η ώρα αφού οι διακοπές έφτασαν ή φτάνουν στο τέλος τους, να σου αποκαλύψουμε μερικές απλές κινήσεις με τις οποίες θα επαναφέρεις το μούσι σου στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Το μούσι και τα γένια δεν χρειάζονται πολλά για να φανούν και πάλι υγιή, αρκεί να διώξεις από πάνω του όλη τη φθορά που έχει υποστεί από τον αέρα, τη ζέστη, το χλώριο και την έκθεση στον ήλιο.

Το μούσι μπορεί και πάλι να πάρει τα πάνω του εάν χρησιμοποιήσεις μια καλή χτένα ή οδοντωτή βούρτσα μαλλιών γι' αυτό μην ξεχνάς ποτέ να το χτενίζεις. Εάν θες πραγματικά να μαλακώσει, τότε πρέπει να ξέρεις πως το καλύτερο προϊόν που μπορείς να αξιοποιήσεις, είναι τα έλαια. Προσθέτει μικρή λάμψη και μυρίζει ευχάριστα.

Για πιο υγιή όψη, βάλε στην καθημερινότητα μία παραπάνω υποχρέωση και καθιέρωσε τον καθαρισμό του. Ένα beard shampoo μπορεί να κάνει θαύματα ενώ τα ειδικά συστατικά που περιέχει, θα μαλακώσουν και θα θρέψουν σε βάθος την περιοχή.

Η απολέπιση είναι ένα ακόμη σωτήριο βήμα για να αποχαιρετήσεις τα νεκρά κύτταρα από το μούσι σου που δημιουργούν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Μία φορά την εβδομάδα είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις αυτή την ελάχιστα χρονοβόρα αλλά αποτελεσματική διαδικασία.

Η σημαντικότερη αποστολή μετά από αυτά τα μικρά και πανεύκολα βήματα είναι η σωστή ενυδάτωση. Είναι αδιαπραγμάτευτα εγγυημένο πως μια ειδική ενυδατική κρέμα θα μαλακώσει τις τρίχες και θα απομακρύνει μια για πάντα την αφυδάτωση που σε ταλαιπωρεί.

Εάν ακολουθήσεις αυτά τα μικρά αλλά θαυματουργά tips, το μούσι σου θα δείχνει πιο περιποιημένο από ποτέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS