CELEBRITIES MEN’S POINT

4 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις αν θέλεις και δεύτερο ραντεβού


11 Σεπτεμβρίου 2021

4 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις αν θέλεις και δεύτερο ραντεβού

Είναι έξυπνη, αστεία και ελεύθερη. Έχετε βγει ραντεβού, η συζήτηση κυλάει όμορφα και υπάρχει χημεία – θέλεις να την εντυπωσιάσεις περισσότερο, όμως.

Μερικές φορές, δε χρειάζεται να έχουμε έτοιμες τις απαντήσεις. Καλό είναι να παίρνουμε μερικά δευτερόλεπτα για να οργανώσουμε τη σκέψη μας γιατί, πολλές φορές, αν ξεστομίσουμε το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή, όλα μπορεί να καταρρεύσουν.

Ας δούμε 4 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις, εάν θέλεις να συνεχιστεί αυτό που μόλις ξεκίνησε.

«Ναι, το έχω δει στα stories σου»

Ας μη δείξεις πόσο έχεις ψάξει το προφίλ της από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Μπορείς να περιμένεις να σου εξηγήσει μόνη της, να μιλήσει για τον εαυτό της και, κυρίως, να μην τρομάξει που ο άνθρωπος που έχει απέναντί της έχει δει όλα τα Instagram highlights της και τα θυμάται.

«Δεν επιστρέφω πριν ξημερώσει»

Ηρέμησε, διασκεδαστικέ άνθρωπε. Μπορείς να μιλήσεις για τα αγαπημένα σου πράγματα, τα χόμπι σου, τους φίλους σου, χωρίς να καυχιέσαι επειδή πίνεις πολύ ή ξενυχτάς. Είναι άβολο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι μόνη»

Όλοι έχουμε τους λόγους μας που δε βρισκόμαστε σε σχέση – ακόμη κι εσύ. Ναι, η παραπάνω φράση ξεκινά ως κοπλιμέντο, όμως καταλήγει προσβλητική και ίσως φέρεις στην επιφάνεια τραυματικές καταστάσεις.

«Η πρώην μου είναι τρελή» 

Ή εσύ την παρουσιάζεις έτσι; Καλό είναι να αφήνουμε τις προηγούμενες σχέσεις εκεί ακριβώς που ανήκουν: Στο παρελθόν. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.