CELEBRITIES MEN’S POINT

Ένας YouTuber γυμναζόταν για 24 ώρες σερί - Δες γιατί να μην το δοκιμάσεις


2 Οκτωβρίου 2021

Ένας YouTuber γυμναζόταν για 24 ώρες σερί - Δες γιατί να μην το δοκιμάσεις

Ο Stan Browney είναι γνωστός για τα extreme προγράμματα γυμναστικής που κάνει, για χάρη του YouTube channel του. Έκανε, για παράδειγμα, 333 push ups κάθε μέρα για έναν μήνα και 1.000 sit ups σε μία ώρα. Το τελευταίο του fitness challenge, βέβαια, ξεπέρασε τα πάντα. Στόχος του; Να γυμναστεί για 24 ώρες σερί. Χωρίς διάλειμμα. 

Πήρε μαζί φίλους του, έναν για κάθε ώρα. Και ξεκίνησαν. «Δεν μπορούμε να φύγουμε. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Βάλαμε κουρτίνες για να μη βλέπουμε το έξω φως. Δεν ξέρουμε τι ώρα είναι», είπε. Είχε προμήθειες, φυσικά. Νερό, snacks, πολλές αλλαξιές ρούχα. Και στις 3 τα ξημερώματα, ήταν έτοιμος για το πρώτο workout.

Συνολικά, ολοκλήρωσε 24 προγράμματα, καθένα από τα οποία είχε διάρκεια μίας ώρας. Στο τέλος της ημέρας, είχε κάψει 7.000 θερμίδες (αυτό ισοδυναμεί με 1 κιλό καθαρού λίπους).

Αν μπαίνετε σε πειρασμό να το δοκιμάσετε, απλώς δείτε το παρακάτω βίντεο. Και θα αλλάξετε γνώμη αμέσως. Αν όχι, καλή τύχη με αυτό.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.