CELEBRITIES MEN’S POINT

Ο The Rock δίνει τη δική του εκδοχή για το τι σημαίνει να είσαι άντρας


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2021

Ο The Rock δίνει τη δική του εκδοχή για το τι σημαίνει να είσαι άντρας

Αγαπάμε τον The Rock για πολλούς λόγους. Είναι ο άνθρωπος που νομίζεις ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ίσως και να είναι έτσι.

Τα προγράμματα γυμναστικής και διατροφής του μας έχουν απασχολήσει και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν μπορείς να τα ακολουθήσεις κι εσύ. Ο Dwayne Johnson όμως είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Και το απέδειξε σε συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair, απαντώντας σε πολλές προσωπικές απαντήσεις. Από το τι φοβάται, ποιες είναι οι εμμονές του και πώς εκείνος ορίζει το τι είναι άντρας.

Η κάμερα πλησιάζει στο πρόσωπό του και εκείνος απαντά. «Νομίζω ότι άντρας είναι εκείνος που αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων και παραδέχεται τα λάθη που κάνει. Είναι οκ να κάνεις βλακείες, συμβαίνει σε όλους μας. Και φυσικά να είσαι ανοιχτός, να εκτίθεσαι, να είσαι ευάλωτος. Άντρας σημαίνει να μην αθετείς την υπόσχεσή σου».

Ο The Rock συνέχισε αποκαλύπτοντας τις δύο φορές που ένιωσε πάρα πολύ άβολα στη ζωή του. «Η πρώτη φορά ήταν όταν ξεκίνησα να δουλεύω επαγγελματικά ως πυγμάχος και μου έλεγαν ότι πρέπει να χαμογελάω συνέχεια. Δεν αντιδρούσα με καθόλου αυθεντικό τρόπο. Η άλλη φορά όταν, στην αρχή της καριέρας μου στην υποκριτική, μου είπαν να σταματήσω να λέω ότι είμαι ο The Rock, να χάσω βάρος και να παρατήσω το γυμναστήριο. Μέχρι που κατάλαβα ότι αρκεί να είμαι ο εαυτό μου».

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/therock

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.