ΟΜΟΡΦΙΑ

Ομορφιά: Tα 5 βασικά trends στο μακιγιάζ


13 Μαρτίου 2012

posen_bss12_086.jpg

Νομίζω με τα παρακάτω έχετε ήδη φέρει φρέσκο αέρα στο look σας.

Μερικές οδηγίες για να φέρετε τις φετινές τάσεις της ομορφιάς στα μέτρα σας. 1. Σήματα καπνού Έντονο ροκ βλέμμα που προβάλλει τα μάτια και αναδεικνύει το χρώμα τους ένα από τα βασικά εφέ του smokey eye look). Tα μάτια φαίνονται πιο εξωτικά εάν τα τονίσετε με ένα μολύβι kohl, το οποίο θα αρχίσετε με το σφουγγαράκι να το απλώνετε (στην ορολογία του μακιγιάζ λέγεται blending) προς τα έξω.

Iceberg

2. Φρεσκάδες Για τις οπαδούς του φυσικού μακιγιάζ: Το look προϋποθέτει καθαρή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αποφύγετε το αποτέλεσμα "μάσκας" που προκύπτει από τη χρήση μεγάλης ποσότητας make up επιλέγοντας την πιο λαμπερή κάλυψη που μπορεί να σας προσφέρει μία ενυδατική κρέμα με χρώμα. Μπορείτε να απλώσετε στα ζυγωματικά ή στα φρύδια σας λίγη βαζελίνη ή μία πούδρα λάμψης για ακόμα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

D&G

  3. Σέξι χείλη! Τα χρώμα στα χείλη κερδίζει όλο και περισσότερες οπαδούς. Το update στην περίπτωση αυτή θα γίνει με ένα κραγιόν που εξασφαλίζει ματ υφή μεγάλης διάρκειας. Η τελειότητα σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σας απασχολεί. Η μόδα θέλει το κραγιόν να έχει αυτό το διακριτικό "σβησμένο" στις άκρες. Απλώστε το κραγιόν σας με ταμποναριστές κινήσεις και σβήστε λίγο τη γραμμή των χειλιών με το δάχτυλο ή με μία μπατονέτα. Απλώστε ελάχιστη πούδρα σε μορφή σκόνης ή ακουμπήστε στα χείλη ένα χαρτομάντιλο για να σταθεροποιηθεί. Οι αποχρώσεις που παίρνουν άριστα είναι φωτεινές και πιο καλοκαιρινές.

Εrdem Giles

4. Retro glamour Ένα look για να ακολουθήσετε τη φετινή μόδα που θέλει τη κομψότητα των 40's, 50's, 60's ως ένα από τα βασικότερα trends. Για να το πετύχετε, δεν αρκεί να επενδύσετε στη δυναμική του κόκκινου κραγιόν ή του eyeliner. Ξεσηκώστε ιδέες από ρετρό χτενίσματα που ήθελαν τους κότσους σινιόν, τα περίτεχνα χτενίσματα και τα ρόλεϊ σε πρώτη γραμμή. Ολοκληρώστε το look σας με ένα θηλυκό φόρεμα ή μια φούστα με χαρούμενα patterns.

Ρετρό μακιγιάζ Zac Posen με εντυπωσιακές βλεφαρίδες και χρώμα στα χείλη

Το πιο Mad Men look στην πασαρέλα Jil Sander

5. Touch of color Οι έντονες σκιές με τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι μόνο για τα catwalks όπου τα φώτα είναι δυνατά και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του show αποτελεί προτεραιότητα των σχεδιαστών. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη φετινή τάση που θέλει το χρώμα πρωταγωνιστή, προσθέτοντας μια πινελιά μία πολύ ανοιχτής γαλάζιας ή πράσινης σκιάς στα βλέφαρα. Χρησιμοποιήστε και μολύβια σε παρόμοια χρώματα υπογραμμίζοντας ή την πάνω ή την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Το βλέμμα σας θα φωτίσει πολύ!

Just Cavalli, μπλε και μεταλλικές σκιές David Koma

Σημειώστε ακόμα:

Τα φρύδια είναι έντονα και φροντισμένα. Άρα προσοχή με την αφαίρεσή τους. Ταυτόχρονα τα bleached-ανοιχτά ξανθά παραμένουν. Το μπρόνζερ φέτος κάνει δυναμική την παρουσία του. Θα μιλήσουμε προσεχώς...

Διαβάστε ακόμα:

Τάση: Caramel-y!

Tα φετινά πιο hot ξαεσουά μαλλιών

Μερικές όμορφες λεπτομέρειες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.