ΟΜΟΡΦΙΑ

Beauty trend: Tease me!


17 Μαρτίου 2012

katrantzou_bfss12_014.jpg

Eίναι ίσια αλλά όχι sleek. Είναι τα φετινά teased μαλλιά.

Μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό ponytail με ανασηκωμένες τις ρίζες στο στεφάνι και δύο τούφες μπροστά στο πρόσωπο.

Mary katrantzou

Ένα χτένισμα που θυμίζει τις 90's φωτογραφίσεις της Kate Moss, στην εφηβική ροκ εποχή της. Τα μαλλιά είναι ίσια αλλά διατηρούν έναν ελαφρύ κυματισμό που χαρίζουν μια ιδέα από κίνηση. Σέξι, νεανικό κι εύκολο να το πετύχεις, για ένα weekend look χωρίς τη συμμετοχή του κομμωτή! Δοκιμάστε το look αυτό σε ελεύθερα μαλλιά, πολύ καλά ενυδατωμένα, απλώνοντας με τα χέρια σας ένα κερί με ελαφριά υφή για να δώστε όγκο κι ένα undone εφέ. Χρησιμοποιήστε κι ένα σέρουμ που περιορίζει το φριζάρισμα. Μπορείτε αφού ισιώσετε τα μαλλιά σας (ειδικά όσες έχετε σγουρά ή σπαστά) να τυλίξετε μερικές τούφες για λίγα δευτερόλεπτα στο χλιαρό, σίδερο ισιώματος. Στο τέλος, απλώστε hairspray για κράτημα.

Isabel Marant

Σε φρεσκολουσμένα και όπως είπαμε καλά ενυδατωμένα μαλλιά (χρησιμοποιήστε ένα leave-in conditioner ή ένα ενυδατικό σπρέι για λάμψη) πιάστε τα σε ένα ψηλό, σινιόν κότσο. Αφήστε επίτηδες κάποιες μικρές τούφες να φεύγουν. Σιγουρέψτε με λάκ.

Alexandre Herchcovitch

 Διαβάστε ακόμα: 5 νέα trends στα πιασμένα μαλλιά Τρόπο για να δείχνετε νεότερη Μμμ, συνταγή για scrub σώματος!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.