ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director της Hermès Beauty!


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director της Hermès Beauty!
Ο νέος ρόλος του διάσημου Έλληνα makeup artist

Ο Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος creative director της Hermès beauty.

Από την νέα του θέση ο διάσημος Έλληνας makeup artist θα αναφέρεται στην Agnès de Villers, πρόεδρο του Hermès Parfum et Beauté, και θα είναι υπό την επίβλεψη, επίσης, του Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικού διευθυντή του group.

O Πυρπύλης διαδέχεται τον Jérôme Touron.

«Ακολουθούμε μια εγκάρσια προοπτική για τη δημιουργία αντικειμένων για το Hermès Beauty, μια προσέγγιση που γεννιέται από διάφορους τομείς τεχνογνωσίας που αλληλοσυμπληρώνονται και εμπλουτίζονται, με στόχο να υπηρετήσουμε ένα καλλιτεχνικό όραμα που εκφράζεται μέσω του αντικειμένου, του υλικού, του χρώματος και της οικολογικής ευθύνης», ανέφερε ο de Villers σε δήλωση.

«Ως ειδικός στα χρώματα και τις υφές που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα είναι κινητήριος δύναμη για την Hermès Beauté».

«Μοιραζόμαστε με τον Γρηγόρη ένα κοινό όραμα για την ομορφιά, ως καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και προσφέρει κομψότητα, άνεση και ευχαρίστηση», είπε ο Dumas. Περιέγραψε μάλιστα τον Πυρπύλη ως «καλλιτέχνη του μακιγιάζ και τεχνίτη», που «θα συμβάλει στην οικοδόμηση της μοναδικής, αυθεντικής και αισθητηριακής γλώσσας του Hermès Beauty».

Από την πλευρά του, ο Eλληνας καλλιτέχνης είπε: «Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ και την περιποίηση του δέρματος ως μέσο και όχι ως σκοπό. Τα αντικείμενα ομορφιάς είναι θαυμάσια εργαλεία που υπερβαίνουν την εμφάνιση, για να ωφελήσουν την ευημερία.
«Είναι σαφές για μένα ότι μέσω του beauty métier, η Hermès επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά της μια εμπειρία, ένα ταξίδι, κατά το οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί, κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί», πρόσθεσε.

Η Hermès, η οποία έχει μια μακροχρόνια επιχείρηση αρωμάτων, μπήκε στον κόσμο των έγχρωμων καλλυντικών τον Μάρτιο του 2020, με την κυκλοφορία του κραγιόν. Έκτοτε, η συλλογή μακιγιάζ έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει ρουζ και βερνίκια νυχιών.

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου Ηermes ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Beauty. Ένας οίκος που συνοψίζει την ομορφιά σε όλες τις μορφές με την προσκόλλησή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας πραγματικός οίκος δημιουργίας και δημιουργικότητας.
Η αρχή ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή ομορφιάς θα αποκαλυφθεί και να γιορταστεί, ένα όραμα ομορφιάς που λατρεύω και κρατάω από την ημέρα που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια. Και φυσικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη νέα μου οικογένεια της Hermès» έγραψε ο Πυρπύλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.