image
SHOPPING

Οι ωραιότερες προτάσεις δώρων για να χαρίσετε στον εαυτό σας του Aγίου Βαλεντίνου


Μάρθα Κουμπάνη

12 Φεβρουαρίου 2022

Άγιος Βαλεντίνος. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που οι βιτρίνες γεμίζουν με κόκκινες και ροζ καρδιές και τα λουλούδια και σοκολατάκια έχουν την τιμητική τους. Μία γιορτή αμφιλεγόμενη, για πολλούς με εμπορικό υπόβαθρο, μία έξαρση υπερκαταναλωτισμού και για τους ρομαντικούς μία ακόμα ευκαιρία για να εκφράσουν την αγάπη τους στο ταίρι τους με τους πάραπάνω τρόπους. Υπάρχουν εκείνοι που το γιορτάζουν, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν πέρνουν πολύ σοβάρά την ημέρα.

Σε όποια ομάδα κι αν ανήκετε όμως, ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να είναι μία ακόμα ευκαιρία για να κάνετε όσους αγαπάτε να νιώσουν όμορφα. Ακόμα κι αν είστε singles του Αγίου Βαλεντίνου, η ημέρα προσφέρεται για να κάνενε ένα δώρο στον εαυτό σας. Όλες χρειαζόμαστε λίγο pampering άλλωστε.

Κι εμείς αυτό θέλουμε. Εκείνη τη μέρα να την αντιμετωπίσετε διαφορετικά. Να βρείτε έναν λόγο να νιώσετε καλύτερα, είτε κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σας, είτε σε κάποια από τις γυναίκες της οικογένειας σας, ακόμα και στην κολλητή σας, που χώρισε πρόσφατα. Η αξία του δώρου έχει μικρή σημασία, η χειρονομία όμως είναι αυτή που μετρά, μαζί με το χαμόγελο που θα εισπράξετε.

Εμείς στο #jennygr πιστεύουμε ότι ο έρωτας και η αγάπη πρέπει να γιορτάζονται κάθε μέρα, όπως κάθε μέρα πρέπει να εκφράζουμε και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας. Θέλουμε όμως να κάνουμε ένα boost στην διάθεση μας! Έτσι, είτε είστε singles και νιώθετε μοναξιά την ημέρα της γιορτής, είτε περνάτε και μόνες σας καλά (ίσως και να προτιμάτε να γιορτάσετε την εναλλακτική Galentine's Day με τις κολλητές σας) είτε θέλετε να ζητήσετε -με τρόπο- το δώρο σας από τον καλό σας, εμείς είμαστε εδώ.

Βρήκαμε με τα πιο παιχνιδιάρικα, cute και fun δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για γυναίκες.

Το midi φόρεμα Tommy Hilfiger

Jenny.Gr

Δεν υπάρχει τίποτα που να μας ενθουσιάζει περισσότερο -εν όψει νέας σεζόν - από ένα νέο φόρεμα. Με κομψές απόχρωσεις και ενδιαφέρον print, αλλά και ευκολοφόρετο μίντι μήκος για κάθε μέρα.

Τα ψηλοτάκουνα με κρύσταλλα Kalogirou

Jenny.Gr

KALOGIROU

Για τις λάτρεις των high heels, ένα εντυπωσιακό statement ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε απόχρωση hot pink και στολισμένες με κρύσταλλα είναι η επιτομή του στιλ.

Το body με καρδιές Zara

Jenny.Gr

Sexy και παιχνιδιάρικο θα απογειώσει κάθε μας εμφάνιση, βραδινή αλλά πρωινή. Το σίγουρο είναι πώς θα το φορέσουμε και μετά την γιορτή των ερωτευμένων και θα τραβήξει τα βλέμματα.

Τα sneakers adidas x Ivy Park

Jenny.Gr

Φυσικά δεν θα αφήναμε τη νέα συλλογή της Beyonce να περάσει έτσι. Αυτά τα sneakers από την Ivy Heart είναι σκέτος έρωτας.

Εσώρουχα Tezenis

Jenny.Gr

Τα μικροσκοπικά κρύσταλλα ντύνουν τα εσώρουχα μας με λάμψη και glam.

Δαχτυλίδι PANDORA

Jenny.Gr

Ένα όμορφο κόσμημα πάντα μας φέρνει χαρά όταν μας το προσφέρουν ως δώρο. Πόσο μάλλον αν είναι τόσο ιδιαίτερο.

Βραχιόλι Eros, Εudaimonia

Jenny.Gr

Tόσο minimal και κομψό που δεν γίνεται να μην το ερωτευτείς.

Si Passione EDP, Giorgio Armani

Jenny.Gr

Το Sì Passione, απελευθερώνει το πάθος κάθε γυναίκας. Δυναμικό, θηλυκό και ελεύθερο αποτελεί ένα υπέροχο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. Είναι ένα έντονο, ασυμβίβαστο άρωμα για μια σίγουρη γυναίκα που είναι πρόθυμη να κάνει τις δικές της επιλογές. Το άρωμα αυτό είναι μια επανάσταση και προσθέτει μια νέα διάσταση στη γυναικεία προσωπικότητα του αρώματος Sì του Giorgio Armani.

Συνδυάζει την έντονη βανίλια με άνθη τριαντάφυλλου, συμφωνία ηλιοτροπίου και γιασεμιού για να δημιουργήσει ένα αισθησιακό, φρουτώδες λουλουδάτο άρωμα που αντανακλά τη γλυκύτητα και τη δύναμη της θηλυκότητας ταυτόχρονα.

Mac Παλέτα Σκιών - Αrt Library Flame Boyant

Jenny.Gr


Άλλος ένας τρόπος να κακομάθετε τον εαυτό σας είναι να του δωρίσετε μια ολοκαίνουργια παλέτα σκιών για να δημιουργήσετε μοναδικά eye looks που θα κλέψουν όλα τα βλέμματα. Η παλέτα της Mac με 12 θερμές, σαγηνευτικές αποχρώσεις είναι αυτό που ζητάτε από κάθε παλέτα σκιών – διάρκεια και αποχρώσεις που μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς!

English Pear & Freesia Home Candle, Jo Malone London

Jenny.Gr

Κάντε μία μικρή κίνηση πολυτέλειας και μεταμορφώστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με ένα λαμπερό αρωματικό κοκτέιλ από γλυκά αχλάδια, λευκές φρέζιες, άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο. Τι πιο όμορφο από το να μυρίζει υπέροχα το σπίτι σας εκείνη την τόσο ξεχωριστή ημέρα!

Foreo Luna 2 - καθαριστική ηχητική συσκευή με αντιρυτιδικά αποτέλεσματα

Jenny.Gr

Αν δεν έχετε ένα gadget για την επιδερμίδα σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε δώρο στον εαυτό σας. Αποκαλύψτε τη νεανική φωτεινότητα της επιδερμίδας σας με την ηχητική συσκευή καθαρισμού FOREO Luna 2 με αντιρυτιδικό αποτέλεσμα καθαρίζει τέλεια το δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα κάνει μασάζ για να ελαχιστοποιήσει τη γήρανση. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 2 λεπτά!

Γιατί να την αποκτήσετε; Γιατί απομακρύνει έως και 99,5% των ρύπων, του σμήγματος και των υπολειμμάτων του μακιγιάζ ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους.

Μάσκα Προσώπου Re-Nutriv Ultimate Diamond Revitalizing Mask Noir, Estée Lauder

Jenny.Gr

Δύναμη. Πολυτέλεια. Μαύρο διαμάντι. Aφεθείτε και τελειοποιείστε την επιδερμίδα σας με αυτή την περιποίηση 2 βημάτων για εξαιρετικά απαλή επιδερμίδα. Αρχίζει με το μεταξένιο, ειδικά-σχεδιασμένο πινέλο και ακολουθεί η ήπια απολεπιστική μάσκα καθαρισμού: εντυπωσιακά μαύρη, θρεπτική, αναζωογονητική.

Συνδυάζει συμπυκνωμένα επίπεδα από το αποκλειστικό εκχύλισμα Τρούφας Μαύρου Διαμαντιού με τεχνολογίες επαναφοράς της σφριγηλότητας, με εξαιρετικά μικροσκοπικά σφαιρίδια λάμψης και έναν πλούσιο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών. Άμεσα, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία και μεταξένια αίσθηση. Ένα υπέροχο δώρο τόσο για εσάς όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!