ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

PureDKNY A Drop of ROSE: Το νέο άρωμα της DKNY


20 Φεβρουαρίου 2013

Ένα άρωμα που ακολουθεί πρακτικές βιώσιµης ανάπτυξης.

Το pureDKNY συνεχίζει την παράδοση της βιώσιμης ανάπτυξης με ένα καινούριο κεφάλαιο: το κλασικό τριαντάφυλλο Τουρκίας, από την κοιλάδα Ισπάρτα. Όπως και με τα προηγούμενα αρώματα της σειράς, A Drop of Vanilla και A Drop of Verbena, η εξέλιξη του A Drop of Rose δεν ακολούθησε την πεπατημένη: στην ιστορία αυτή, το συστατικό έρχεται πρώτο.

Το αιθέριο έλαιο που προκύπτει από αυτή τη διαδικασία είναι ένα τριαντάφυλλο στην απλούστερη έκφρασή του, ένα άρωμα με αμεσότητα αλλά ταυτόχρονα απαλό, απέριττο – μια πολύ αληθινή εκδοχή του τριαντάφυλλου που ανθίζει στον κήπο, χωρίς καθόλου από το βάρος των παραδοσιακών αρωμάτων.

Η ίδια ιστορία συνεχίζεται και με τη συσκευασία του αρώματος, η οποία περιλαμβάνει:

• 100% ανακυκλώσιμα μέρη από γυαλί και αλουμίνιο

• Βιοδιασπώμενο χαρτόνι κατασκευασμένο σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και με πρώτες ύλες προερχόμενες από δάση βιώσιμης διαχείρισης.

• Για την εκτύπωση στο κουτί του προϊόντος έχουν χρησιμοποιηθεί μελάνια χαμηλής περιεκτικότητας σε πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC), και το εξωτερικό περιτύλιγμα είναι από NatureFlex, κατασκευασμένο από κυτταρίνη (δεν περιέχει πετροχημικά).

Το pureDKNY λοιπόν είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό άρωμα γιατί μέσω της συνεργασίας της DKNY με την CARE συμβάλλει στην ουσιαστική βελτίωση του οικονομικού μέλλοντος των γυναικών του κόσμου, σταγόνα τη σταγόνα.

Θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.