ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Celludestock και Destock Ventre: Δέσμευση της Vichy για εξειδικευμένο αδυνάτισμα


5 Μαρτίου 2013

To καλοκαίρι πλησιάζει και θέλει την προετοιμασία του! Γι αυτό αποκτήστε ιδανικό σώμα με το πρόγραμμα της VICHY.

H Celludestock επιταχύνει τα αποτελέσματα μιας δίαιτας σε περιοχές του σώματος που αντιστέκονται σε αυτή: γοφοί, μηροί και γλουτοί με αποτελεσματικότητά αναγνωρισμένη από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Το πρωτοποριακό πρωτόκολλο χρήσης της Αγωγής Celludestock που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία διατροφολόγου, απέδειξε ότι στην πλευρά που εφαρμόστηκε η αγωγή σε άτομα που κάνανε δίαιτα, η όψη της κυτταρίτιδας βελτιώθηκε κατά 21%1 έναντι 12%1 στην πλευρά χωρίς αγωγή. Η σύνθεσή της βασίζεται στo LIPOCINEΤΜ, που επιταχύνει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους και 5% καφεΐνη σε καθαρή μορφή για ενίσχυση της λιπολυτικής δράσης.

Η αγωγή Destock για την κοιλιά είναι ειδικά σχεδιασμένη με την επίβλεψη αθλίατρου, για γυναίκες στις οποίες παρατηρείται συσσώρευση κοιλιακού λίπους που συνοδεύεται συνήθως από χαλάρωση του υποδόριου ιστού. Η δύναμη της σύνθεσης στηρίζεται σε ένα σύμπλοκο καύσης λίπους με 5% καθαρή καφεΐνη για μείωση λιπιδίων και επιπλέον το υπεραδυνατιστικό Yerba Mate και πράσινο καφέ. Η φόρμουλα βοηθάει δραστικά στην καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος και της απώλειας της σφριγηλότητας που είναι χαρακτηριστικά του γυναικείου στομαχιού. Δρα σημαντικά στην περιοχή αυτή, επιταχύνοντας τη διαδικασία σύσφιξης που προκαλείται από την γυμναστική με 70% μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα εντός 28 ημερών, έναντι της άσκησης μόνη της. Η υφή της είναι ευχάριστη, απλώνεται εύκολα, δεν κολλάει και διεισδύει γρήγορα χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.