ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το Pantene Pro-V στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου


26 Μαρτίου 2013

AW13B5-MoschinoCC-084-copy.jpg

Ο Sam McKnight, παγκόσμιος πρεσβευτής του διάσημου brand στα παρασκήνια της επίδειξη του οίκου Moschino Cheap and Chic για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2013.

Το look που προτίμησε για την πασαρέλα του διάσημου οίκου μόδας είναι νεανικό και εύθυμο με μία ατίθαση punk πινελιά. Την έμπνευση για το punk look, ο Sam McKnight, άντλησε από την ίδια την collection, η οποία είχε διακοσμητικά «καρφιά», ροζ φλούο αποχρώσεις και τα χαρακτηριστικά σταμπωτά κείμενα του Moschino Cheap and Chic.

Ατίθασα αλλά θηλυκά, τα χτενίσματα περιλάμβαναν επιμελώς ατημέλητους κότσους που πειραματίζονταν με ακατέργαστες υφές και όψεις. «Ήθελα να δημιουργήσω ένα “αχτένιστο” και αντισυμβατικό look» λέει ο Sam McKnight. «Το κλειδί είναι η υφή, και για να το πετύχω τράβηξα τα μαλλιά προς τα πίσω, χωρίς να τα βουρτσίσω και έφτιαξα ένα στριφτό σινιόν στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι soft punk couture με μια θηλυκή νότα».

Τα βήματα για να πετύχετε το συγκεκριμένο look είναι:

• Ξεκινήστε με φρεσκολουσμένα μαλλιά, χρησιμοποιώντας το Pantene Pro-V Σαμπουάν και Conditioner Πλούσιος Όγκος.

• Πάρτε μια ποσότητα από τον νέο Κρεμώδη Αφρό Εντατικής Ενυδάτωσης (Soufflé) Pantene Pro-V όσο η παλάμη σας και απλώστε τη με τα δάχτυλα στις άκρες των μαλλιών για να προσφέρετε πλούσια θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά.

• Απλώστε Αφρό Pantene Pro-V για Πλούσιο Όγκο και στεγνώστε τα μαλλιά ελεύθερα – μην χρησιμοποιήσετε βούρτσα ούτε για να απλώσετε τον αφρό, ούτε καθώς τα στεγνώνετε, αλλά ανακατέψτε τα μαλλιά με τα δάχτυλα κατά το στέγνωμα.

• Τραβήξτε χαλαρά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και στερεώστε τα πίσω σε αλογοουρά με ένα μαύρο λαστιχάκι.

• Στρίψτε την αλογοουρά για να φτιάξετε έναν ατημέλητο κότσο και στερεώστε με φουρκέτες, προσθέτοντας λίγο ακόμα Κρεμώδη Αφρό Εντατικής Ενυδάτωσης (Soufflé) Pantene Pro-V στις άκρες των μαλλιών.

• Τραβήξτε μερικές τούφες στην κορυφή και στα πλάγια για να δώσετε μια ατίθαση, ανέμελη όψη και φιξάρετε το χτένισμα με Hairspray Pantene Pro-V για Μέγιστο Κράτημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.